49 Il – 49 Days

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

49 Il 49 Days

49 Il (49 Days) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde drama si fictiunea sunt prezente si ele, pentru a le deschide ochii oamenilor si a le arata ca in aceasta viata nimic nu este sigur, nici macar un sentiment atat de frumos precum iubirea, atat timp cat ea nu este una sincera. 49 Il (49 Days) este un serial coreean ce a fost lansat in luna martie, a anului 2011, si care contine 20 de episoade.

49 Il (49 Days) este drama prin care trece o femeie a carei viata parea perfecta, asta pana cand un eveniment neplacut a facut-o sa deschida ochii si sa vada realitatea pe care ea refuza sa o observe cu putin timp in urma. Asta poate si pentru ca avea o viata cat se poate de multumitoare, una in care dragostea catre ea parca venea de peste tot, atat din partea parintilor, cat si din a prietenilor si, mai ales, dinspre barbatul despre care ea considera ca o iubeste enorm, cel care trebuia sa-i devina sot in cateva zile. Fiind inconjurata de atat de multa dragoste, fiind orbita de ea, a uitat sa verifice si daca aceasta iubire este una sincera sau falsa.

In continuare, in acest serial coreean isi face aparitia inca o femeie, una care iti lasa impresia ca ar fi opusul celeilalte, deoarece fericirea se pare ca a uitat sa treaca si pe la ea, astfel aceasta se gandeste destul des sa recurga la gesturi extreme, cum ar fi sinuciderea. Nu doar ca se gandeste la ceva atat de ingrozitor, dar, intr-o zi, chiar incearca sa se sinucida, dorind sa se arunce in fata unei masini. Din fericire pentru ea, este oprita la timp atunci cand cineva o trage din calea masinii care ar fi putut sa-i curme viata, insa, din pacate pentru cealalta femeie, care se afla si ea in trafic la momentul respectiv, destinul nu a fost la fel de bland. Asta pentru ca atunci cand a pus frana, in ideea de a evita un camion oprit in mijlocul strazii, nu a mai reusit sa evite impactul si a intrat direct in acel autovehicul.

Imediat in momentul urmator, spiritul acesteia ii paraseste trupul, astfel ca vede cum al ei corp este urcat in ambulanta de catre medici, cei care incearca sa o resusciteze. Pe langa toata aceasta situatia, in care ea se vede ca intr-o oglinda, nimeni din jurul ei nu pare sa-i remarce prezenta, in afara de un barbat misterios. Acel barbat este un inger care trebuie sa o poarte pe ultimul drum, nu inainte de a-i mai da o sansa, venind cu urmatoarea propunere: daca pe parcursul a 49 de zile reuseste sa ii faca pe trei oameni sa verse lacrimi sincere in legatura cu starea ei, isi va reveni din coma.

Ea considera ca este o sarcina destul de usoara, pentru ca sunt atat de multi oameni care tin la ea, incat nu are cum sa nu reuseasca acest lucru. Astfel, aceasta preia controlul asupra corpului femeii care dorea sa se sinucida si se gandeste sa apeleze la ajutorul iubitului ei, impreuna cu doua dintre prietenele sale cele mai bune. Din pacate pentru ea, reuseste sa isi aduca aminte ca inainte de accident si-a vazut una dintre acele prietene bune, impreuna cu iubitul ei, intr-o masina, acestia parand destul de apropiati, mult prea apropiati unul de celalalt.

Asta inseamna ca misiunea ei de a gasi trei persoane carora chiar sa-i pese de ea, nu va fi atat de usoara precum credea, fiindca dragostea sincera este destul de greu de gasit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *