7th Grade Civil Servant

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

7th-Grade-Civil-Servant

Sa mintim si sa spionam cat mai mult, ca doar asta ne este meseria, dar sa nu uitam sa ne si iubim. 7th Grade Civil Servant este o comedie romantica, despre doi spioni care ajung sa se indragosteasca unul de celalalt, chiar daca meseria lor nu este una care sa le ofere prea mult timp la dispozitie pentru a fi impreuna. 7th Grade Civil Servant este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2013, luna ianuarie, si care contine un numar total de 20 de episoade.

Sunt dese cazurile in care oamenii au ajuns sa practice o anumita meserie, deoarece au fost influentati de persoane, evenimente, intamplari din viata lor. Unii se fac politisti pentru ca parintii lor exercita aceasta profesie. Altii ajung doctori, deoarece au observat ca multi oameni au nevoie de ajutor medical si doresc sa-i sprijine. El a ajuns agent secret, dupa ce a vazut un film cu James Bond. Din acea clipa a stiut ca asta vrea sa faca si nu s-a lasat pana nu a ajuns spion. Se gandea in fiecare zi ca va deveni la fel de faimos precum idolul sau si ca va avea parte de aventuri cel putin la fel de interesante precum ale acestuia.

A avut nevoie de multa ambitie pentru a ajunge agent secret, insa si de sprijinul material al familiei, care nu a reprezentat o problema, tatal sau facand parte dintre acei oameni norocosi care au reusit sa se imbogateasca peste noapte. Cu toate ca este genul de persoana care-si poate permite aproape orice, nu este arogant fata de ceilalti, din contra. Ii place sa ajute, deoarece nu a uitat de unde a plecat. Chiar daca acum a reusit sa-si indeplineasca visul, si-a dat seama destul de repede ca meseria de spion nu este la fel de spectaculoasa precum in filme, insa lucrurile au inceput sa se schimbe dupa ce a intalnit-o pe ea, ajungand sa se intrebe oare care sunt lucrurile cele mai importante in aceasta viata, cele carora trebuie sa le acorde toata atentia sa.

Ea este tot spion, insa, spre deosebire de el, nu provine dintr-o familie bogata. Mai mult de atat, familia acesteia depinde de veniturile ei, deci trebuie sa munceasca din rasputeri pentru a o sustine. Cei doi s-au cunoscut in urma unei „intalniri oarbe”. S-au vazut, s-au placut, mai ales ca ambii sunt simpatici, insa s-au si mintit atunci cand a venit vorba despre munca acestora. Nu aveau cum sa-si spuna ca sunt spioni, deoarece ambii ar fi avut probleme serioase.

Probleme au oricum, deoarece meseria lor presupune riscuri destul de mari, insa parca acestea nu mai sunt atat de importante in comparatie cu dragostea care exista intre ei.

7th Grade Civil Servant este un serial coreean despre noua generatie de spioni a Coreei de Sud. Agenti secreti care provin din lumi diferite, fiecare cu plusurile, minusurile lor si problemele lor. Cu toate ca multe lucruri ii despart, sunt uniti de pasiunea pentru aceeasi meserie, care ii ajuta sa se apropie si sa dezvolte o legatura mai presus de cea colegiala.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *