A culprit among friends

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

A culprit among friends

A culprit among friends este un serial coreean despre cum greselile adolescentei pot lasa urme atat de adanci in sufletele oamenilor, incat sa nu poata fi reparate niciodata. Destine distruse, traume fizice si, mai ales, psihice, multe regrete, dorinta de razbunare. A culprit among friends a fost lansat in anul 2014, luna septembrie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria “seriale coreene speciale”.

A culprit among friends este povestea tragica a unei femei, care se sfarseste pe podeaua rece a locuintei sale. Sa fie vorba despre crima sau sinucidere? Nimeni nu stie cu singuranta, insa toate indiciile conduc inspre o crima. Amprente sterse intentionat de pe cana, bilet de adio destul de ciudat si o poza pe care victima o tine in mana, in care este ea impreuna cu trei prietene din copilarie, foste colege de liceu.

In continuare, anchetatorii incearca sa afle ce s-a intamplat, ajungand la cele trei prietene si la evenimente din trecutul victimei. Astfel, acestia afla ca toate patru au fost foarte bune prietene, pana cand s-a intamplat ceva ingrozitor, in urma cu cincisprezece ani. Erau adolescente, au petrecut de ziua uneia dintre ele, au baut putina bere, au aparut si niste baieti, care nu aveau tocmai ganduri curate, ele au incercat sa fuga, cea care a murit a fost lasata in urma de catre prietenele sale, fiind violata si ramanand gravida. Unul dintre acei baiteti a fost omorat, suspectul fiind prietenul ei, care a avut-o drept alibi pe aceasta. A trebuit sa renunte la sarcina, s-a mutat cu familia, viata ei fiind un calvar incepand cu acel moment.

Cele patru nu s-au mai intalnit, pana cand , cu vreo cateva zile inainte ca aceasta sa moara, le-a sunat pe prietenele sale si le-a invitat la un restaurant. Acestora nu le-a venit sa creada ca isi vor revedea prietena din copilarie, mai ales ca existau zvonuri cum ca s-ar fi sinucis. Intalnirea este una destul de incordata, deoarece se simt vinovate pentru ceea ce i s-a intamplat, pentru ca in mare masura si sunt.

Ceea ce pornise ca o discutie tensionata, ajunge sa devina o adevarata cearta, atunci cand fosta lor prietena incepe sa le spuna lucruri la care acestea nu se asteptau, in legatura cu familiile lor. S-a intalnit cu fata cea mica a uneia dintre ele, fata care acum se afla in spital, in coma, deoarece o masina gri, la fel ca a ei, a lovit-o si a fugit de la locul faptei. S-a intalnit cu sotul celei de-a doua prietene, care fusese fostul ei iubit, sot care nu i-a spus despre revedere. Sotul celei de-a treia prietene a aflat unele lucruri despre nevasta lui, lucruri care pot conduce catre divort si pe care nu ar fi avut de unde sa le afle, decat de la ea.

Oare cele trei prietene au omorat-o, deoarece a incercat sa le distruga vietile, asa cum a patit si ea in adolescenta, sau sa fie vorba despre alteva?

A culprit among friends este un serial coreean foarte bine construit, despre razbunare in cel mai pur sens al cuvantului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *