A Daughter Just Like You

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

A-Daughter-Just-Like-You

A Daughter Just Like You este un serial coreean despre familie, despre unitate si intelegere in cadrul acesteia, chiar daca discutam despre una extinsa. Trei familii care ajung sa formeze una singura, la inceput plina de neintelegeri si certuri, ca mai apoi sa se transforme in ceea ce inseamna cu adevarat acest cuvant, in ajutor, dragoste, bunatate si intelegere. A Daughter Just Like You a fost lansat in anul 2015, luna mai, si contine un numar total de 120 de episoade, dintre care au aparut pana la aceasta data 83, a cate 30 de minute fiecare.

Hong Ae Ja este o altfel de mama, dupa cum ii place chiar ei sa se autocaracterizeze. O mama moderna, care are trei fiice mari si asezate destul de bine din punct de vedere profesional: una este profesoara, cealalta medic, iar cea de-a treia vinde tot felul de lucruri, in cele mai indepartate si ostile locuri. Cea din urma a mostenit, probabil, acest dar de a-i convinge pe oameni sa cumpere ceea ce ea are de vanzare, tocmai de la mama acesteia, care-i o vanzatoare de top, in cadrul unui program de teleshopping.

Inspre locul de munca se si indreapta grabita Ae Ja, in primul episod al acestui serial coreean, insa nu uita ca trebuie sa-si sune fetele, pentru a vedea daca sunt in regula. Stie ca sunt, deoarece chiar ea le-a crescut pentru a deveni niste femei „alpha”, adica unele care se pot descurca singure, care pot reusi in viata, insa doreste sa realizeze acest lucru mai mult din obisnuinta, ca orice mama ce sta cu grija copiilor ei. Dupa ce se convinge ca toate trei sunt in regula, poate sa-si vada si ea de treaba, adica sa vanda cat mai multe lucruri, asa cum procedeaza de obicei. Nu o poate impiedica nici faptul ca in acea zi trebuie sa incerce sa-i convinga pe oameni sa cumpere lucruri care au legatura cu viata de dupa, iar ea este imbracata intr-o rochie mult prea rosie pentru o astfel de misiune, ceea ce i se si reproseaza, insa ea ii raspunde celui care i-a pus la indoiala capacitatea ei de a vinde orice, ca pana atunci s-a descurcat de minune sa epuizeze stocul oricarui produs, indiferent de felul in care a fost costumata. Desigur, dorind si ea anumite produse pe care promite ca la va vinde pana la ultimul, fara nici macar o singura bucata returnata. Pariul este acceptat, iar ea incepe sa-si faca meseria asa cum stie mai bine.

In timp ce ea prezinta produsele pe care trebuie sa le vanda, So Pan Seok, capul celei de-a doua familii, o priveste cu mult interes, situat in fata televizorului din interiorul apartamentului sau.

Daca So Pan Seok este capetenia celei de-a doua familii a acestui serial coreean, Heo Eun Sook reprezinta familia cu numarul trei.

Trei familii, multe neintelegeri la inceput si foarte multe faze comice, ca pentru o comedioara romantica, care contine si drame, insa si suficiente lectii de viata, pentru cei care au rabdare sa urmareasca atat de multe episoade. Multe, insa destul de scurte, de doar 30 de minute, in comparatie cu alte seriale coreene, care au un jur de o ora.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *