A Family’s Secret

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

A-Familys-Secret

O familie despre care ai putea spune ca-i ca oricare alta, cu bune si cu rele, insa atunci cand arunci o privire mai atenta asupra acesteia, vei observa ca-i inconjurata de secrete. O multime de secrete, cele mai multe dintre ele nu tocmai placute, insa si unele care asigura un final pe care nu-l poti anticipa, insa pe care-l doresti. A Family’s Secret este un serial coreean de comedie, scenele foarte amuzante fiind nenumarate, insa si o drama romantica, una care contine multe momente sensibile. A Family’s Secret a fost lansat in anul 2014, luna iulie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

A Family’s Secret este despre o femeie care trebuie sa aiba grija de familia ei, de bunul mers al casei, aproape singura, deoarece primeste foarte putin ajutor din partea rudelor sale.

Sotul ei nu mai lucreaza, deoarece a fost obligat sa se pensioneze, iar acum isi petrece tot timpul pe calculator, jucand sah sau scriind. Pe vremea cand era tanar si-a dorit sa devina scriitor, insa acest lucru nu s-a intamplat. Cu toate astea, nu a abandonat ideea, in prezent compunand povesti pentru adulti, pe Internet, din spatele unui pseudonim. Povesti din cauza carora va avea multe de tras.

Povesti pe care le citeste si fiul sau, cel care nu lucreaza nici el, deoarece este pasionat de muzica si spera ca intr-o buna zi sa ajunga un chitarist faimos. Si-a mintit parintii ca s-a anagajat part-time intr-un bar, datorita talentului sau de a canta la chitara. De fapt, acesta a vrut sa cante acolo, insa nu s-a putut, asa ca, pana la urma, a acceptat sa lucreze ca ospatar. Un ospatar nu prea norocos, deoarece acolo s-a gandit prietenul secret al surorii sale sa-si ceara iubita de sotie. In loc de ceva frumos, a iesit cu scandat, deoarece…

Aceasta este singura persoana din casa care aduce bani. Are o mica afacere, un coafor, care-i asigura venituri bune, cu toate ca i-ar fi placut sa mearga la facultate, pentru a reusi mai tarziu sa-si deschida un business mai mare.

Pe langa coafor, are si un iubit, iubit care are o fata, dintr-o casatorie anterioara, motiv pentru care se fereste sa-l prezinte parintilor. Vrea sa-l aduca in casa ca un simplu chirias, pe care nu-l cunoaste prea bine. Singura problema ar fi ca incaperea pe care mama acesteia este dispusa sa o inchirieze nu reuseste sa-si pastreze chiriasii, deoarece toti care au incercat sa locuiasca acolo au fost speriati de catre bunicul ei. Bunicul ei sufera de Alzheimer si le face destule probleme, daca nu aveau deja destule.

Tot bunicul va fi si cel care ii va ajuta, atunci cand nimeni nu se mai astepta, acestia intelegand pana la urma de ce bunul lor nu dorea chiriasi in respectiva camera.

Lasand la o parte momentele mai sensibile, emotionante, A Family’s Secret este o adevarata comedie, care te face sa razi indiferent de starea pe care o ai. Il recomand spre vizionare, daca nu cumva l-ati vazut deja.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *