A fost atacată pentru că purta ochelari Google

Sarah Slocum picture

Vă scriam eu aici că dacă doreşti să testezi tehnologie de ultimă generaţie şi aici mă refer la Google Glass, trebuie în primul rând să fii cetăţean american care a împlinit vârsta de 18 ani, după care completezi un formular în care scrii clar că-ţi doreşti acei ochelari şi în caz că eşti acceptat în „The Glass Explorer Program” trebuie să plăteşti 1500 de dolari pentru acest drept.

Asta a făcut Sarah Slocum şi fericită fiind că a ajuns posesoare de ochelari Google deştepţi, a considerat drept cel mai nimerit loc de a-i testa ca fiind un bar din San Francisco, adică exact acolo unde lumea se duce să bea, ca mai apoi să se comporte total diferit faţă de cum o face în mod obişnuit. Dacă nu era de ajuns că locaţia aleasă pentru teste a fost un bar, acesta se mai numeşte şi Molotov.

Imediat a intrat în atenţia petrecăreţilor din acea locaţie, mai ales că acestora li se părea că ochelarii se uită la ei şi pe bună dreptate, deoarece Sarah a început să-i filmele cât ai clipi din ochi. Una dintre distinsele domnişoare, care avea o privire de om beat, chiar îi spune cu zâmbetul pe buze că „omoară oraşul”.

Cum omul este un animal sălbatic, ţinut în frâu de legi şi consecinţele acestora, la primul semn de slăbiciune şi vulnerabilitate din partea altora îşi arată adevărata faţă. Se ştie că alcoolul are „darul” de a-ţi da curaj, aşa că unul dintre cei care se aflau în bar a ales să-i fure ochelarii şi să fugă cu ei. În timp ce Sarah era pe urmele celui care i-a furat jucăria, ceilalţi nu au stat cu mâna în san şi au deposedat-o de celelalte bunuri pe care le mai avea la ea: poşetă, telefon, portofel.

Până acum, dintre toate lucrurile care i-au fost luate, a reuşit să-şi recupereze doar ochelarii.

Sursa: kron4.com

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *