A Hundred Year Legacy

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

A-Hundred-Year-Legacy

A Hundred Year Legacy este un serial coreean despre acele clipe cand oamenii realizeaza ca au facut alegeri gresite in viata, mult prea multe, importante, si incearca sa le repare, sa o ia de la capat, in speranta ca viitorul va fi mult mai bun decat trecutul. A Hundred Year Legacy a fost lansat in anul 2013, luna ianuarie, si contine un numar total de 50 de episoade.

Min Chae Won este o tanara care provine dintr-o familie obisnuita, a carei mama a murit atunci cand era mica, aceasta fiind crescuta mai mult de catre bunici, cei care detin si o mica afacere in domeniul alimentar. Chae Won s-a casatorit cu Kim Chul Kyu, un barbat a carui familie este foarte bogata. Ca de obicei in astfel de cazuri, banii nu vin impreuna cu fericirea, din contra. Chae Won s-a saturat sa tot fie inselata de sotul ei si, mai ales, s-a saturat de soacra acesteia, Bang Young Ja, care pare hotarata sa-i faca viata cat mai amara, pana va reusi sa scape de ea. Ca nurorile si soacrele nu prea se inteleg, stiam, insa aici este vorba despre un adevarat razboi, in care Chae Won este victima ce trebuie mereu sa taca si sa accepte umilintele la care este supusa de catre Young Ja.

Cea mai recenta dintre acestea, s-a petrecut in momentul in care Young Ja sustinea un discurs in care-si lauda colaboratorii pentru succesele obtinute de compania acesteia. Atunci cand a venit momentul sa-i prezinte pe cei mai importanti oameni ai companiei, nu a dorit sa o includa printre acestia si pe Chae Won, ci doar pe fiul ei, Chul Kyu, si pe fiica acesteia, Kim Joo Ri. Cu toate ca rautatea soacrei ei ar fi trebuit sa o ingrijoreze pe Min Chae Won, aceasta s-a obisnuit cu ea, asa ca mai mult s-a amuzat in acel moment, in loc sa se supere. Nu s-a suparat nici macar atunci cand, imediat dupa discurs, soacra ei nu a uitat sa ii reaminteasca faptul ca provine dintr-o familie modesta si ca nu-i o fata educata. Chae Won nu i-a raspuns nici de aceasta data asa cum ar fi trebuit sa o faca, ci a preferat sa plece de la petrecerea respectiva.

De la petrecere si din viata lui Kim Chul Kyu, alegand sa divorteze si sa se intoarca la familia ei, in loc sa ramana langa un barbat care nu o respecta si care i-a irosit trei ani din viata.

Chiar daca pana atunci nu prea parea dornica de a prelua mica afacere de trei generatii a familiei, acum pare decisa sa se implice si sa schimbe in totalitate fata micului restaurant detinut de catre ai ei. Usor de zis, insa mai greu de facut, mai ales ca soacra ei isi face inca simtita prezenta in viata acesteia, chiar daca nu mai au nici o legatura, incercand sa ii concureze afacerea, pentru a i-o falimenta. Nu doar soacra incearca sa-i faca viata amara in continuare, ci si cumnata ei, sora mai mica a fostului sot, Kim Joo Ri, care-i indragostita si ea de Lee Se Yoon, barbatul care se va indragosti de Chae Won. Si ea de el.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *