A New Leaf

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

A-New-Leaf

A New Leaf este un serial coreean despre un avocat foarte priceput, care nu se dadea in laturi de la a apela la orice metoda pentru a-si castiga procesele, chiar daca unele erau la limita legalitatii, asta pana cand s-a petrecut un eveniment major in viata sa si si-a dat seama ca adevarata cale de urmat este alta, nu cea pe care mersese pana atunci. A New Leaf a fost lansat in anul 2014, luna aprilie, si contine un numar total de 16 episoade.

A New Leaf este povestea unui avocat care nu a pierdut niciodata un proces, datorita acestui lucru fiind foarte apreciat in cadrul firmei de avocatura unde isi desfasoara activitatea. Nu a pierdut niciodata un proces, deoarece, pe langa faptul ca acesta cunoaste la perfectie legea si incearca mereu sa o interpreteze in favoarea sa, apeleaza de multe ori si la alte metode, unele dintre ele fiind la limita dintre ceea ce este si ceea ce nu este legal. Pentru el nu conteaza aceste lucruri, pe care le considera marunte, atat timp cat obtine ceea ce isi doreste, si anume sa iasa castigator din sala de judecata. Este genul acela de persoana rece, care nu se da in laturi de la nimic atunci cand vine vorba despre meseria sa.

Lucrurile incep sa se schimbe atunci cand acesta sufera un accident, in urma caruia isi pierde memoria. Incercand sa-si aduca aminte cum era inainte si descoperind tot felul amanunte despre existenta sa de pana atunci, pare decis ca de aceasta data sa urmeze calea corecta in viata, din toate punctele de vedere. Atat in ceea ce priveste cariera sa, dorind sa devina un avocat care sa nu mai apeleze la siretlicuri pentru a castiga procesele, precum si in legatura cu viata personala, acolo unde exista o femeie care-i alaturi mereu de el. El crede ca relatia lor este una care s-a bazat pe dragoste, actionand in consecinta pentru a-si face iubita fericita, nestiind ca este vorba de fapt despre o casatorie aranjata. Ei nu-i vine sa creada cat de mult s-a schimbat, devenind dintr-un om rece acel barbat la care toata viata a visat.

Pe langa iubita lui, mai exista si o colega avocat pe care nu o suporta in trecut, insa de care a devenit din ce in ce mai atasat, dupa ce si-a pierdut memoria. Colega provine dintr-o familie fara mari posibilitati financiare, reusind cu greu sa stranga bani pentru a putea ajunge ceea ce este astazi, un avocat corect. Este tipul acela de persoana care nu se abate niciodata de la litera legii, indiferent de situatie. Acesta este si motivul pentru care nu-l placea nici ea in trecut, pe cel care nu se ghida mereu doar dupa ceea ce spune legea. Acum ca el s-a schimbat total si relatia lor a devenit una foarte apropiata, cei doi ajungand sa lucreze impreuna in cadrul cabinetului de avocatura.

Din pacate pentru acesta, chiar daca sunt multi cei care ii apreciaza schimbarea in bine, nu toti sunt multumiti de felul in care se comporta in prezent.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *