A picat Facebook? Super!

jos facebook

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

M-am uitat pe site de sport, am vazut ca a picat Facebook. M-am uitat pe site de stiri, am vazut ca a picat Facebook. Pe oriunde am aruncat ochii, am citit doar despre faptul ca Facebook este down.

Daca nu citeam pe acolo, probabil, nu aflam niciodata ca Facebook a fost jos pentru nu stiu cat timp. Asta pentru ca nu-mi place Facebook si nu o sa-mi placa niciodata. Imi arunc linkul pe acolo si ies cat de repede pot. Nici nu stiu cand am dat sign out.

Pentru ca-i o retea de cocalari urmaritori. Cocalarii isi urmaresc fostele, prezentele si viitoarele lor printese. La fel si printesele. Acolo, toata lumea urmareste pe cate cineva.

Nu-i o retea de socializare, ci de prostire si pierdut timpul. Daca vrei sa discuti cu o persoana pe Internet, sunt si alte cai de a face acest lucru. Pe Facebook nu-i vorba despre comunicare, ci despre a vedea ceea ce fac altii. Sa vezi tu, fara sa stie ei. Urmarire, ca oamenii sunt curiosi si doresc sa faca discret anumite lucruri.

Ce poate fi mai interesant decat sa vezi ca vecinul tau si-a luat o shaorma cu de toate, iar fosta ta prietena tocmai a trecut la cealalta jumatate a Internetului?

Stirea cum ca Facebook a avut probleme, a fost una destul de simpatica. Ar fi fost si mai tare, daca citeam ca a avut niste probleme definitive. Va avea si d-alea pana la urma, ca nimic nu este vesnic pe Internet, iar oamenii se plictisesc destul de repede, mai ales daca apare ceva nou.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *