A Word From Warm Heart

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

A-Word-From-Warm-Heart1

A Word From Warm Heart este un serial coreean de dragoste, despre doua cupluri care par sa duca o viata fericita, insa aceasta fericire este doar una aparenta, deoarece vine acel moment in viata cand realizezi ca nu esti implinit din punct de vedere sentimental, desi material ai tot ceea ce iti doresti. A Word From Warm Heart a fost lansat in anul 2013, luna decembrie, si contine 20 de episoade.

A Word From Warm Heart este povestea a doua cupluri casatorite, care au tot ceea ce isi doresc, mai putin parte de iubirea la care sperau.

Song Mi Kyung are patruzeci si unu de ani, doi copii si un sot care are grija de familie, fiind directorul general al unei companii. Din cauza faptului ca isi poate permite sa stea acasa si sa aiba grija de copii, sotul ei fiind cel care ii asigura tot ceea ce trebuie, Mi Kyung este invidiata de vecini.

Viata ei linistita si asezata incepe sa se sfarseasca atunci cand sotul ei, Yoo Jae Hak (43), incepe fie atras de Eun Jin, o femeie cu zece ani mai mica decat el. Casatorita si ea. Asta pentru ca tot ceea ce crezuse el pana atunci ca inseamna o viata fericita, nu fusese altceva decat un balon de sapun, care s-a spart foarte repede atunci cand a intalnit-o pe Eun Jin. Alaturi de ea simte ca traieste, simte ca este iar barbat, pe de-o parte, insa nu poate uita nici faptul ca are o familie si doi copii.

Eun Jin este tipul acela de femeie muncitoare, ambitioasa, care are multa incredere in fortele proprii, incredere care se va transforma foarte curand in dezamagire, atunci cand va afla ca sotul ei, Kim Sung Soo, o insala. Astfel, aceasta incearca sa-si dea seama cu ce a gresit si mai incearca sa gaseasca drumul fericirii in viata, drum pe care inca nu l-a aflat.

A Word From Warm Heart este genul acela de serial coreean destul de complicat din punct de vedere sentimantal, deoarece abordeaza anumite subiecte sensibile, cum ar fi cumplurile casatorite care nu isi gasesc fericirea in sanul familiei, ci incearca sa dea de aceasta in alta parte.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *