Abbaneun Byungtaejoong – My Dad is a Nude Model

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Abbaneun Byungtaejoong My Dad is a Nude Model

Abbaneun Byungtaejoong (My Dad is a Nude Model) este un serial coreean de comedie, pentru atunci cand tristetea pune stapanire pe tine si doresti sa razi cu gura pana la urechile vecinilor. De fapt este „Tata se transforma intr-un pervers”. Nu tatal meu, cel din serial.  Se porneste de la drama de a nu mai avea bani pentru a-ti achita datoriile si se ajunge la mult umor, asa cum doar in serialele coreene mai vezi. Abbaneun Byungtaejoong (My Dad is a Nude Model) este un serial coreean ce a fost lansat in luna noiembrie, a anului 2013, si care contine un singur episod.

El este un om a carui existenta este cat se poate linistita. Este casatorit, are o fata care doreste sa intre la facultate, invatand din greu pentru a reusi acest lucru, si mai are un loc de munca obisnuit, in cadrul unei companii. Viata lui linistita este data peste cap, atunci cand ramane fara unul dintre aceste lucruri, aici referindu-ma la locul de munca. De doua luni de zile, insa nu a indraznit sa-i spuna sotiei, deoarece stie ca aceasa este iute la manie si i-ar fi facut capul calendar, mai ales ca-i o nevasta destul de cicalitoare. Nici nu indrazneste sa o priveasca in ochi, de teama unei reactii nervoase.

Daca in general este un serial coreean cat se poate de amuzant, lipsa banilor nu poate fi niciodata subiect de comedie, fiindca acest lucru se poate intampla in cadrul oricarei familii, mai ales ca timpurile pe care le traim nu sunt unele dintre cele mai bune. Astfel, acesta s-a vazut nevoit sa se imprumute din ce in ce mai des, datoriile au inceput sa se acumuleze, fata are nevoie si ea de bani pentru studii, familia are nevoie de bani pentru mancare, toate aceste lucruri insemnand ca nevoia de a avea iar un loc de munca stabil reprezinta ceva cat se poate de urgent.

Solutia salvatoare vine din partea unui prieten, insa nu pare, cel putin la inceput, a fi una pe gustul sau. Amicul acestuia ii propune sa renunte la haine si sa devina model pentru tot felul de activitati artistice. La inceput nici nu vrea sa auda, insa atunci cand ii este prezentata realitatea cruda, pe care si el o stie, insa de care doreste sa se ascunda, realizeaza ca nu sunt prea multe solutii usoare de a face rost de bani. Usoare, deoarece nici spatele nu-l mai ajuta pentru muncile care presupun ridicarea unor obiecte grele, nici varsta. In plus, prietenul lui nu a uitat sa-i spuna ca nu se poate imprumuta la infinit, mai ales ca datoriile pe care le are sunt deja destul de mari si ca, oricum, acest job de model nud va fi unul temporar, „…doar de trei-patru ori”.

Pana la urma, nu are incotro si accepta, insa nimic nu este atat de usor precum pare, mai ales daca esti o persoana destul de pudica. Cum sa te mai dezbraci, atunci cand tu stii ca nu ai un corp tocmai perfect si doar ce l-ai vazut pe un pusti care chiar arata bine?

Stai linistit, pentru ca se vor gasi destule locuri de munca si pentru tine, mai ales ca tinerii pictori nu cauta intotdeauna un nud perfect. Tot ceea ce a mai ramas de facut este sa renunti la nadragi. Usor de zis, greu de facut.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *