Accident motocicleta versus masina – Soseaua Oltenitei

Ieri seara a avut loc un accident intre o masina si o motocicleta, pe Soseaua Oltenitei.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Nu stiu cine a fost vinovat si ma intereseaza destul de putin, stabilirea acestui lucru fiind treaba profesionistilor veniti la fata locului, ci daca persoanele implicate in nefericitul eveniment sunt bine. Mai ales motociclistul, fiindca el este cel mai expus, pentru ca dupa cum arata masina nu cred ca soferul acesteia a patit ceva. De asta nici n-am publicat ieri pozele, sa vad daca totul este in regula cu baiatul de pe motor.

Se pare ca nu-i nimic grav in legatura cu el, ci doar a fost dus la spital pentru investigatii, daca este sa ma iau dupa singura postare de pe forumul motociclistilor, in legatura cu acest subiect, a utilizatorului “Pandy”.

Asta conteaza.

Prima poza: sirul lung de tramvaie, format din cauza accidentului.

coada tramvaie accident masina motocicleta soseaua oltenitei

A doua poza: masina si motocicleta pe jos. Fotografia este neclara, deoarece politistii nu-i lasau pe oameni sa faca poze, nepotelul meu fiind nevoit sa realizeze pe ascuns o imagine. Uite de asta e buna o jucarie cu zoom optic 30x, sa treaca de bratul lung al legii, asa cum este vechiutul dar capabilul meu aparat foto.

masina accident motocicleta soseaua oltenitei b 513 drm

La astfel de evenimente, cu cat ai mai multe poze si videoclipuri, cu atat mai bine, deoarece te pot ajuta. Poti observa lucruri pe care nu le-ai vazut atunci, din cauza stresului, a socului.

2 Comments

  1. ce masina e aia chevrolet aveo sau renault?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *