Acea iubire fara margini si fara de sfarsit

Acea iubire fara margini si fara de sfarsit

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Ne place sa iubim orice lucru care ne face sa ne atasam de el. Nu conteaza daca este ceva despre care unii ar afirma ca este urat, daca noua ne place, il iubim si in ochii nostri este cel mai frumos lucru posibil. Oamenilor le place sa iubeasca si au facut acest lucru inca din cele mai vechi timpuri. Iubirea este un sentiment care niciodata nu poate sa se demodeze, sa se invecheasca, sa fie luat in batjocora.

Asta pentru ca avem nevoie de iubire, oricat am incerca noi sa spunem ca nu si cautam iubirea adevarata cu toate fortele noastre, pana ajungem sa o cunoastem. Iubim si ne place sa fim iubiti, fiindca numai asa poti spune ca esti un om fericit si implinit. Fara iubire, viata oamenilor ar fi seaca, ar fi lipsita de substanta si profunzime. Iubirea este inaltatoare, fiindca ea iti da aripi sa zbori si sa atingi culmi pe care cu greu le-ai gasi accesibile. Oamenii simt o iubire fara de margini, pentru ca niciodata nu poti sa spui ca te-ai saturat de iubire si de efectele ei euforice. Oamenii viseaza atunci cand iubesc si este un vis atat de placut, incat nu ai mai vrea niciodata sa se termine.

Visam la o iubire fara de margini, fara sa o poata opri cineva vreodata. Iubirea nu este ceva de care sa te temi si nici ceva care sa te inspaimante, asa ca fiind un lucru bun, pozitiv si de dorit, oamenii au incercat mereu sa ajunga la el. Iubirea este cea care iti da forta sa continui atunci cand simti ca puterile te-au parasit si ca lumea toata pare sa cada in capul tau. Iubirea omeneasca este cel mai pur si sincer sentiment de care suntem capabili si care nu poate sa moara niciodata.

Prin iubire ajungem sa scoatem la suprafata tot ceea ce avem mai bun si mai frumos in noi, fiindca de multe ori, oamenii ascund adevarata fata sensibila a lor, din teama ca ar putea cineva sa rada de ei, sa isi bata joc de sentimentele si trairile lor. Iubirea te face sa nu-ti pese de ceea ce zic cei din jurul tau, fiindca parerile lor sunt ceva ce nu trebuie luat in seama, in fata dragostei mari pe care o simti fata de persoana draga tie.

Iubirea este ca o floare frumoasa, de care trebuie sa ai mare grija, pe care trebuie sa o uzi in fiecare zi, fiindca altfel ea se poate vesteji. Iubirea trebuie alimentat mereu, pentru a ramane treaza si la fel de puternica precum prima data. Iubirea are nevoie de un ecou puternic din partea celeilalte persoane, fiindca doar o singura persoana iubeste cu adevarat intr-o relatie, atunci acea iubire nu poate fi trainica.

Iubirea este nobila si frumoasa, atat timp cat stii sa o pretuiesti si o porti in sufletul tau cu foarte mare grija, nelasand anumite intamplari sau evenimente sa o strice. Pentru a fi iubit, prima regula este sa oferi si tu iubire, fiindca daca inima ta este un impietrita si iubirea nu este sincera, atunci cealalta persoana va simti acest lucru si daca nu azi, nici maine, peste un timp isi va reconsidera si ea pozitia fata de tine. Iubirea naste iubire si are nevoie de iubire pentru a duce dragostea mai departe.

Nu putem exista fara a iubi si nici iubirea nu poate supravietui fara noi. Suntem dependeti de iubire, asa cum suntem de aer si apa. Ne sufocam fara iubire si ne deshidratam fara ea. Sper sa iubiti si sa fiti iubiti cu totii, exact de persoana care va este draga voua si cel mai important lucru, sa fiti fericiti!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *