Acele momente cand parca nu suntem noi

Acele momente cand parca nu suntem noi

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Suntem unele momente in care nu ne comportam asa cum o facem de obicei, fie ca sunt unele pozitive sau negative. Uneori, suntem mult prea veseli, atunci cand nu este cazul. Aceasta fericire este benefica, de cele mai multe ori, insa atunci cand toti cei din jurul nostru sunt tristi si pe bune dreptate, avand un motiv puternic, parca nu este bine ca noi sa ne aratam foarte fericiti, in ideea de a nu-i deranja.

Putem sa ne tinem fericirea in interiorul nostru, daca respectivele evenimente nu ne-au afectat si pe noi, avand, la randul nostru motive puternice de a fi foarte bucurosi. Nimic din ceea ce este in exces nu-i bun, nici macar bucuria. Trebuie sa avem grija de cei din jurul nostru, indiferent de ceea ce inseamna asta. Sunt anumite momente cand devenim extrem de rai, tot influentati de catre factorii negativi din jurul nostru.

Aceste clipe sunt cu atat mai neplacute, cu cat aduc in fata sentimente pe care oamenii nu ar trebui sa le aiba, cu toate ca este imposibil. Atunci cand esti rau peste masura, risti sa-i ranesti pe cei de pe langa tine, indiferent daca vorbim despre rani emotionale, sau, si mai rau, rani fizice. Trebuie sa incercam mereu sa ne infranam instinctele. Se spune ca oamenii sunt doar niste animale un pic mai educate, insa unele care abia asteapta primul moment de anarhie, pentru a-si da arama pe fata, pentru a deveni ceea ce ei sunt in realitate.

Eu nu cred ca este in totalitate adevarat, pentru ca sunt oameni atat de buni in aceasta viata, incat nu ar rani niciodata pe nimeni, indiferent de situatie. Cu toate astea, sunt aceste clipe cand nu suntem noi, cand devenim altii, pe care daca ii privim in momentele cand ne intoarcem la ceea ce suntem cu adevarat, nu-i recunoastem. Aceste lucruri se intampla dintr-o sumedenie de motive. Intr-o zi, cineva ne poate supara atat de rau, incat sa ne pierdem cumpatul si sa nu mai realizam ce facem, decat atunci cand este prea tarziu.

De asta trebuie sa avem mereu control asupra actiunilor noastre, fiindca este foarte posibil sa regretam mai tarziu tot ceea ce am facut si, in unele situatii, sa nu mai putem da timpul in spate, sa nu mai putem repara greselile care ne pot costa intreaga noastra existenta de atunci inainte.

Controlul se obtine prin experienta, prin ambitie, prin vointa. Daca nu iti doresti sa te controlezi si actionezi impulsiv, nu vei ajunge niciodata sa fii stapanul propriului tau corp. Clipele in care nu suntem noi, trebuie sa fie foarte rare, iar atunci cand ele apar, sa ajungem sa le stapanim cat putem noi de bine, fara a exagera actiunile pe care dorim sa le intreprindem.

Doar noi putem decide ce vom face in continuare, iar asta inseamna ca doar in noi sta puterea sa dorim sa infaptuim lucruri pozitive, nu unele negative, de care sa ne fie rusine mai tarziu sau sa ne para rau. Doar noi putem sa hotaram evolutia lucrurilor, nu altii pentru noi, unii care pot fi instigatori.

Noi suntem niste persoane destepte si puternice, unele care au suficienta intelepciune, incat sa nu se lase prinse in plasa intinsa de catre destin sau alti oameni.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *