Adeullyeoseokdeul – Rascal Sons

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Adeullyeoseokdeul Rascal Sons

Adeullyeoseokdeul (Rascal Sons) este un serial coreean de comedie, despre o familie ce are o multime de probleme, de tot felul, insa care se risipesc, cel putin pentru noi, atunci cand intervin nenumaratele momente amuzante, specifice acestui gen. Adeullyeoseokdeul (Rascal Sons) a fost lansat in anul 2012, luna septembrie, si contine 50 de episoade.

Adeullyeoseokdeul (Rascal Sons) este in legatura cu framantarile de tot felul ale unei familii, pe note vesele, distractive. Familia este compusa din sot, sotie si cei trei fii. Fiul cel mic este un om la casa lui, insa nu si la locul lui, asta deoarece ii plac damele prea mult, chiar daca i-a jurat iubire vesnica unei sigure femei. Sau, mai bine spus, a fost nevoit sa se insoare cu aceasta, deoarece a ramas gravida. Pana la urma, ea a aflat de aventurile lui si a divortat. Cel de-al doilea fiu al familiei, este indragostit de mult timp de aceeasi fata si chiar s-a dus sa o astepte la aeroport atunci cand a revenit in tara, ca doar se gandeste non-stop la ea. Singura problema ar fi ca fata este logodica cu unul dintre cei mai buni prieteni ai sai. Ce este de facut? Fiul cel mare este cel mai ghinionist dintre ei, deoarece si-a pierdut nevasta intr-un accident si a jurat ca nu se va ma recasatori. Chiar asa sa fie sau juramintele sunt rostite pentru a fi incalcate, mai ales daca mergi cu baiatul la scoala, iar acolo dai peste o femeie care iti fura inima?

Daca problemele celor trei fii nu ar fi de ajuns, nici parintii lor nu se inteleg prea bine. De fapt, vor sa divorteze, deoarece ea s-a saturat de el si vrea sa mearga in Japonia, pentru a-si vedea fata si poate pentru a ramane acolo, iar el s-a saturat de ea si cand a auzit ca doreste sa il paraseasca, se pregatea chiar sa-i faca bagajele. S-a bucurat precum un copil, de parca ar fi castigat la loto. Bucuria lui este pe deplin justificata, deoarece a vorbit el cu o persoana pe Internet si abia asteapta sa se vada cu ea. Oare cine o fi respectiva persoana? Sa fie cineva cunoscut?

Cu o asa familie, nici nu este de mirare ca discutam despre o comedie, deoarece nu avea cum sa iasa altceva.

Adeullyeoseokdeul (Rascal Sons) este un serial coreean neserios de amuzant, in care dramele se imbina destul de bine cu veselia si dragostea, pentru a crea o productie de televiziune in mare parte simpatica. In mare parte, deoarece in mica parte iti lasa impresia ca producatorii lui au dorit cu tot dinadinsul sa ajunga la 50 de episoade, fiindca unele dintre acestea par a fi doar niste simple reluari. Este doar o impresie, poate si pentru ca Adeullyeoseokdeul (Rascal Sons) contine destul de multe episoade.

In fine, aici il puteti vedea si pe cantaretul coreean Seo In-guk, cel care a iesit in fata ca actor in serialul Reply 1997. Un actor decent, care a mai jucat si in alte seriale coreene cunoscute, cum ar fi Love Rain sau Master’s Sun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *