AdNet Telecom hacked

Update 5: Softpedia mi-a închis topicul, cu privire la acest subiect. Aşa funcţionează cenzura în România, dar nu-i nimic, că anunţăm site-uri din afara ţării.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Update 4: Deşi site-ul principal, AdNet Telecom, a fost suspendat, încă sunt site-uri secundare, ale lor, (DataCity) care poartă semnătura hacker-ului.

Hacker-ul, din Arabia Saudită, kinG oF coNTroL, a mai spart şi mai multe site-uri americane.

Update 3: AdNet Telecom, este unul dintre cele mai importante data centere din România, acesta hostând serverele Google România, Akamai etc

Update 2: site-ul AdNet Telecom a fost spart, se pare, de hacker-ul kinG oF coNTroL.

Update: nu e vorba de DNS poisoning, sunt tot NS-urile lor. Atunci, e incredibil, că o firmă uriaşă, precum AdNet Telecom, nu intervine, de atâta timp, să-şi scoată server-ul off-line.

Site-ul AdNetTelecom a fost spart. Nu am detalii mai multe, încă, dar probabil a fost vorba de DNS cache poisoning, altfel era off-line de mult.

deface adnettelecom

Print screen: cik.ro

Sursa: rstforums

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

5 comentarii

  1. Daca ar fi picat si google ro ar fi fost o reclama de toata frumusetea pentru AdNet

  2. Pai, da probabil ca au pe cineva acolo. Nu le convine o asemenea „reclama”.

    • Nu-i nimic, daca Softpedia cenzureaza si celelalte site-uri mari din Romania nu scriu nimic, o sa le anunt pe cele din fara.Deja am anuntat theregister.co.uk.

  3. Ce sa faci.. s-a dus dracu’ nshost, care e pui de avicola (de la calarasi), era de asteptat sa pice si un site mare, al unui provider mare. De ce? Pentru ca dupa ce au facut site-ul mama, ei nu isi mai aduc aminte sa faca mereu un update, la orice..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *