AeroNautic Show 2015

AeroNautic Show 2015

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Ieri a fost AeroNautic Show & Expo 2015, spectacol care a inceput in Parcul Crangasi si a continuat pe si deasupra Lacului Morii.

In Parcul Crangasi au fost expuse echipamente militare folosite de catre Armata Romana, un elicopter de transport si autovehicule Humvee, in care nu am putut rata sansa de a urca, tot felul de arme si aparatura de comunicatii, robot folosit de genisti, un caine ciobanesc german foarte frumos si care depisteaza bombe, cai, soldati ai diferitelor regimente romanesti si asa mai departe.

AeroNautic Expo a insemnat un fel de Rai al baietilor, plin de echipamente militare si alte lucruri interesante, care au legatura cu armata.

Dupa AeroNautic Expo, a urmat AeroNautic Show, un show adevarat, atat pe suprafata Lacului Morii, acolo unde demonstratiile de JetSki si flyboard au smuls aplauzele celor prezenti, cat si mai ales in aer, invitatul special al acestui eveniment, grecul Jurgis Kairys, reusind adevarate minuni de la mansa avionului sau de acrobatii.

Toate aceste lucruri, precum si multe altele, le puteti vedea in videoclipul de mai jos, filmat ieri, la AeroNautic Show 2015.

Sper sa va placa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *