Ai like Yahoo News!

yahoo news

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Imi plac stirile Yahoo! Nu cele in romana, din Romania, ci stirile in engleza, de pe Yahoo! News. Citesc vreo cateva zeci, in fiecare zi.

In primul rand, pentru ca acolo gasesti cele mai importante stiri externe ale zilei, scrise de jurnalistii unor mari agentii de presa.

Jurnalisti profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului. Asta inseamna titluri relevante, continut la fel, deci articole relevante.

Fara „Incredibil! Nu o sa-ti vina sa crezi ce a facut”, „Senzational! Asa ceva nu poate exista!” sau „Omul care schimba lucrurile! Vezi despre cine este vorba”. Titlurile nu sunt scrise la misto, doar pentru a te face sa dai click pe ele, asa cum se intampla pe la noi, iar cand faci acest lucru sa-ti dai seama ca tocmai ai fost pacalit, deoarece nu au absolut nici o legatura cu adevarata stire.

Desigur, un titlu poate fi scris intr-un mod interesant si fara sa-ti bat joc de cei care-l vor citi, iar jurnalistii profesionisti stiu sa faca acest lucru.

In al doilea rand, pentru ca site-ul este actualizat foarte des, deci poti intra oricand acolo pentru a citi stiri noi.

Evident, sunt multe astfel de locuri unde poti lectura cele mai importante stiri ale zilei, insa Yahoo! News are un alt mare avantaj, poate cel mai important: cel al numarului mare de vizitatori, asta insemnand si comentarii foarte multe.

Sunt dese cazurile in care un articol are cateva mii de comentarii sau chiar zeci de mii, daca-i vorba despre un eveniment foarte important.

Asa cum se intampla de multe ori in astfel de situatii, poti citi comentarii care sunt mai interesante chiar decat articolul in sine, deoarece sunt scrise de niste persoane inteligente, informate, creative si asa mai departe.

Se intampla des sa parcurg in fuga articolele, mai ales daca stiu despre ce-i vorba, si sa merg repede la comentarii.

Per total, Yahoo! News reprezinta o sursa buna de informatii noi, interesante, iar pentru acest lucru nu pot decat sa-i apreciez pe cei de acolo.

Yahoo! News are un mare LIKE din partea mea!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *