Alegem in viata banii sau dragostea?

Alegem in viata banii sau dragostea

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Daca ai fi pus in situatia de a alege intre bani si dragoste, pentru care ai opta? Se spune ca nu banii aduc fericirea, ci numarul lor. Poate este adevarat, poate nu, insa cred ca fericirea adevarata o poti gasi doar in dragoste si nu in bani. Banii se duc si vin, iar momentele de bucurie pe care acestia le creeaza nu sunt nici de durata, nici la fel de intense precum dragostea.

Cu toate acestea, sunt multi cei care aleg banii in schimbul dragostei adevarate. Ei considera ca banii le aduc fericire, le aduc implinire si ca pot controla orice cu ei, chiar si dragostea. Depinde la ce dragoste ne referim. Sunt destule femei care alearga toata viata lor dupa bani, iar in schimbul lor sunt gata sa ofere o dragoste artificiala, una care sa multumeasca orgoliul celui care are bani de dat in schimbul iubirii.

Aceste povesti de dragoste sunt unele nerealiste, fiindca ele nu au o baza solida pe care sa se aseze, ci doar orgolii din partea unora si dorinta de imbogatire din partea altora. Vedem cu totii cum tot felul de tinere aleg drept barbati cu care sa se casatoreasca oameni mai in varsta decat ele. Nu ar fi nimic neobisnuit in toata aceasta treaba, daca am discuta despre o dragoste sincera, una care sfideaza timpul si nici nu stie despre diferenta de varsta dintre doi iubiti.

Aici nu discutam despre asa ceva, ci vorbim despre alegeri facute doar cu gandul la bani, din partea femeilor si cu gandul la dragoste, din partea celor care daca au bani, au si falsa impresie ca pot avea orice, inclusiv dragoste. Nu doar femeile procedeaza asa, ci sunt cazuri cand si barbati tineri stau prin preajma femeilor mature, cu experienta, pentru bani. Chiar daca unii gandesc asa, dragostea nu va putea fi niciodata cumparata.

Oamenii nu vor fi niciodata fericiti daca dragostea lor nu se bazeaza pe sentimente sincere, fie ca sunt bogati sau saraci. Daca oamenii se iubesc si sunt bogati, foarte bine, daca oamenii se iubesc si sunt saraci, dragostea sincera poate fi de ajuns pentru ei, deoarece este o cale buna pentru a rezolva orice problema.

Nu poate fi pus un semn de egalitate intre dragoste si bani, deoarece ele sunt doua lucruri total diferite. Banii nu vor aduce niciodata o fericire atat de puternica pe care oamenii o simt in cazul dragostei adevarate, ci vor veni cu niste bucurii de scurta durata, unele care te pot face fericit pe moment, insa care nu sunt de durata.

Dragostea adevarata dureaza mult. Dragostea adevarata, spre deosebire de bani, dureaza atat cat oamenii traiesc. In cazul in care astazi esti indragostit, acea dragoste va dura si maine si poimaine si pana vei inchide ochii. Dragostea nu se poate termina niciodata, ci doar isi poate incheia un capitol, cel de pe Pamant, pentru ca mai tarziu sa existe iar, in alt spatiu. Dragostea nu poate sa plictiseasca pe nimeni si nimeni nu se poate satura de dragostea adevarata si sincera, spre deosebire de bani.

Sper sa nu fiti pusi sa faceti astfel de alegeri si sa dati prioritate intotdeauna dragostei sincere!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *