Alunga rautatea din tine

Alunga rautatea din tine

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Nu mai este un secret, cu totii stim ca traim intr-o lumea rea, egoista, care isi doreste doar propriul bine, nu si pe cel al semenilor lor. Lor nu le pasa de tine, ei vor o lume luminoasa doar pentru ei si atat. Daca lor le este dat sa traiasca intr-o aparenta bunastare zilnica, nimic nu mai conteaza. Nu vad nimic in jur, alte fiinte nu respira acelasi aer cu ei. Egoismul lor este unul fara margini si ar face orice pentru a-l cultiva si creste din ce in ce mai mult.

Acum vine intrebarea: daca ei sunt asa, se merita sa fii si tu la fel? Cateodata te gandesti ca da, ca nu se merita tu sa fii mai bun, cand vezi atat de multa rautate in jurul tau. Ca nu se cade sa pretuiesti tu sentimente care au fost de mult uitate de altii. Ca daca lor le este bine in acest fel de a fi, poate la fel iti va fi si tie, daca le urmezi exemplul.

Nu este adevarat! Tu poti sa arati tuturor ca iti pasa de cei din jurul lor, chiar daca lor nu le pasa de tine. Poti sa fii mai bun decat iei, cu singuranta asta o sa-i doara si or sa inceapa sa apara remuscarile si teama unor repercursiuni nebanuite, din cauza lucrurilor care potrivesc intamplarile din aceasta lume mare si cu multe secrete.

Daca tu te apleci peste nevoile altora, este un fel de a-ti face un bine singur si in acelasi timp de a da exemple si altora ca se poate, ca sta in firea noastra sa fim mai buni si mai intelegatori cu cei din jurul nostru.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *