Am rămas fără aer, de nu mai pot să citesc pe buze

Am aruncat o privire fulgerătoare pe YouTube, în căutare de muzică nouă şi am descoperit un videoclip care m-a lăsat fără aer. Nu, nu este vorba de vreo melodie de răsunet, de ceva ieşit din comun, ci de un cântec românesc, unul pe cât de simpatic, pe atât de banal: Amna feat. Adda – Fără aer.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Muzica este una de o vară, cu un ritm destul de în regulă, însă de care vei uita anul viitor. Nu este vreun Andrea Bocelli – Vivo per lei, Time to say goodbye / Dr.Dre – Still D.R.E, Forgot about Dre / 2pac – Changes, Lil’ homies şi aşa mai departe, adică melodii pe care le asculţi mereu cu drag şi care nu îmbătrânesc niciodată.

Versurile sunt aşa şi aşa. Nici ceva foarte prost, dar nici ceva din cale afară de reuşit.

Videoclipul conţine elemente pe care le-am mai văzut de “n” ori, aşa cum ar fi “confruntarea” dintre Amna şi Adda, atunci când cele două stau şi se strâmbă una în faţa celeilalte.

OK, am înţeles: “E Amna cu Adda şi facem rocada / Adda cu Amna, rupem balada / E Amna cu Adda, fresh ca limonada” însă ce nu pricep eu, este alt lucru.

Am rămas fără pic de aer din cauza acestei melodii, de nu mai pot să citesc pe buze şi nu-mi dau seama ce zice băiatul de la minutul 2:05, cred că numele lui de scenă este Shift.

Dacă există pe aici vreun cititor pe buze, limpede la minte şi neafectat de acest cântec, îl rog să-mi dezvăluie marele secret ce nu-mi dă pace!

Share it on:
TwitterFacebook

2 Comments

  1. n am si nici nu l dau

    presupun ca zice ‘stai ma… in p*** mea’,apropo frumos blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *