An Angel’s Choice

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

An Angel's Choice

An Angel’s Choice este un serial coreean despre mastile pe care unii oameni le poarta mult prea des, in incercarea de a ascunde uratenia sufleteasca si interesele de moment. Este un carnaval al mastilor invizibile, periculos pentru cei care nu sunt in stare sa-l observe din timp, deoarece sunt orbiti de iubire. An Angel’s Choice a fost lansat in anul 2012, luna aprilie, si contine un numar total de 140 de episoade.

Ea este o femeie casatorita cu barbatul pe care il iubeste, cei doi fiind fosti colegi de munca, in cadrul unei companii de cosmetice. Proprietarul companiei este chiar tatal ei. Ea este genul acela de persoana mereu cu zambetul pe fata, gata oricand sa ofere o mana de ajutor in caz de nevoie. Cu toate ca acum viata ei pare una implinita, linistita, nu mereu a fost asa, deoarece se considera principala vinovata de moartea unuia dintre fratii ei mai mici, cel ramas in viata avand in prezent parte de toata atentia ei, pentru a fi sigura ca nu pateste si el ceva.

Si are de ce sa-l ocroteasca, deoarece in viata lui si-a facut aparitia o femeie despre care ai putea spune ca reprezinta perfectiunea intruchipata, fiindca nu exista prea multe lucruri pe care i le poti reprosa. Nu la prima vedere, pentru ca stie sa se prefaca destul de bine, in ideea de a isi atinge obiectivele. Doreste sa urce foarte repede pe scara sociala, sarind multe trepte, iar minciuna reprezinta o metoda buna de a face acest lucru. Cel putin pentru un timp, deoarece minciuna are picioare scurte, iar adevarul va iesi la iveala intr-un final. Pana sa se afle adevarul, aceasta reuseste sa se marite cu fratele ei, insa nimic nu este pentru totdeauna, mai ales daca a fost construit pe minciuna, rautate si falsitate.

Daca de fratele ei are grija aceasta, ar trebuie sa existe cineva care sa aiba grija si de ea, pentru ca se afla intr-o situatie asemanatoare. Sotul ei, cel care la prima vedere pare un barbat grijului, indragostit pana peste cap de ea, nu reprezinta altceva decat un om egoist, rau, care s-a casatorit cu aceasta doar din dorinta de a se razbuna pentru ceea ce a patit tatal lui.

Astfel, oameni sinceri care s-au indragostit doar de niste masti, ajung sa caute iar fericirea mult dorita, dragostea adevarata, fiind sprijiniti de catre familie.

An Angel’s Choice este un serial coreean despre oameni care doresc sa para altfel decat sunt ei in realitate, crezand ca pot sa-si bata joc la infinit de sentimentele sincere ale celorlalti. Poate ca merge pentru o perioada, poate ca din cand in cand oamenii nu pot sau nu vor sa vada adevarul, deoarece iluzia unei vieti perfecte este mult mai frumoasa, insa nimic din ceea ce este cladit pe minciuna nu o sa dureze o vesnicie. Din fericire, in aceasta lume nu exista doar persoane care doresc sa se joace cu iubirea pentru tot felul de interese obscure, ci si oameni care vor sa aiba parte de aceasta, in forma ei sincera, si care nu vor inceta sa o caute pana nu o vor gasi.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *