Angel Eyes

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Angel-Eyes

Angel Eyes este un serial coreean de dragoste, despre oameni uniti de iubire si despartiti de evenimente tragice, care se reintalnesc dupa multi ani de zile, pentru a isi continua frumoasa si sincera poveste de amor. O dragoste care nu s-a pierdut odata cu trecerea anilor, ci a devenit din ce in ce mai puternica. Angel Eyes a fost lansat in anul 2014, luna aprilie, si contine un numar total de 20 de episoade.

Ea este o tanara care lucreaza in sistemul medical, la urgente. Decizia de a se angaja acolo a fost luata dupa ce doctorii i-au redat vederea, in urma unei operatii complicate, acum dorind si ea sa-i ajute pe altii. Este genul acela de persoana care isi dedica toata viata pentru a-i ajuta pe ceilalti, deoarece si ea a fost ajutata atunci cand a avut nevoie. In prezent, este iubita unui doctor chirurg, insa, chiar daca au trecut mai bine de doisprezece ani de cand s-au despartit, nu a putut niciodata sa-l uite pe el, barbatul care a reprezentat pentru ea prima dragoste. Pe atunci nu putea sa vada, asta insemnand ca nu a stiut niciodata cum arata, insa, chiar si asa, nu i-a putut uita niciodata vocea, nu a putut uita saruturile si mangaierile lui.

El este tot doctor chirurg, precum iubitul ei de acum. Cu ajutorul destinului, acestia ajung sa se reintalneasca. A recunoscut-o imediat, cu toate ca au trecut atat de multi ani de cand s-au despartit, fiindca nici el nu si-a putut uita prima dragoste. Ea nu si-a dat seama imediat cine este el, deoarece nu a stiut niciodata cum arata. Nici macar numele lui intreg nu mai este acelasi, din cauza evenimentelor tragice din trecut, cele care au condus la despartirea lor. Erau adolescenti atunci cand mama acestuia a murit, fiind lovita de o masina al carei sofer a fugit de la fata locului. Din cauza tragicului eveniment, el a fost trimis in Statele Unite ale Americii. Astfel, acestia au ajuns sa se desparta, independent de vointa lor, chiar daca se iubeau.

Chiar daca nu a putut niciodata sa o uite, chiar daca este fericit ca s-au reintalnit si doreste sa fie iar impreuna cu ea, nu-i spune cine este, deoarece vede ca acum aceasta are alta viata si nu vrea sa i-o tulbure in vreun fel.

Cu toate ca el nu doreste sa-i spuna cine este, oare ea chiar a uitat vocea care o alinta in urma cu doisprezece ani de zile?

Angel Eyes este un serial coreean de dragoste, in care poti vedea cum oamenii care sunt facuti pentru a fi impreuna vor fi, daca nu in prezent, cu singuranta candva in viitor. Dragostea lor este prea mare pentru a putea fi oprita de ceva sau cineva. Chiar daca s-au despartit pe vremea cand erau adolescenti, atunci cand s-a petrecut acel eveniment ingrozitor, revederea lor nu este una intamplatoare. Asa trebuie sa fie in cazul persoanelor care se iubesc sincer, adevarat. Ele trebuie sa fie iar impreuna, deoarece nici macar timpul nu poate interzice dragostea.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *