Angel’s Revenge

Angel’s Revenge este un serial coreean despre cum oamenii piosi se pot transforma intr-o clipita in demoni, ca mai apoi sa redevina ingeri, in functie de imprejurari, atunci cand dorinta de razbunare este suficient de mare incat sa le intunece judecata. Angel’s Revenge a fost lansat in anul 2014, luna ianuarie, si contine un numar total de 103 episoade.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Angel’s Revenge este povestea dramatica a unei femei care considera ca mai bine nu s-ar fi nascut, deoarece atunci cand acest lucru s-a intamplat, mama acesteia a murit. Daca un astfel de eveniment tragic nu ar fi fost de ajuns, aceasta este si bolnava, aproape toti banii familiei ei fiind folositi pentru a-i cumpara medicamente. Astfel, aceasta a ajuns sa-si urasca propria persoana, considerand ca este o fiinta inferioara, care nu merita sa traiasca.Angels-Revenge

Ajutorul a venit din partea surorii sale mai mari, exact atunci cand ea avea mai mare nevoie, aceasta invatand-o ceea ce inseamna dragostea. Tot sora ei a fost cea care i-a deschis ochii si a facut-o sa se indrepte catre biserica, dorind sa devina o slujitoare a Domnului. Planul acesteia de a deveni calugarita este dat peste cap, atunci cand sora ei este inselata si omorata de catre cel pe care il iubea. Incepand din acel moment, nu se mai poate gandi decat cum sa se razbune pe cel care i-a ucis sora. Abandoneaza frumoasa cale pe care plecase, in incercarea de a il gasi pe cel care a putut sa faca un lucru atat de ingrozitor si a-l pedepsi.

Acesta provine dintr-o familie foarte saraca, asa ca toata viata lui si-a dorit sa se casatoreasca impreuna cu o fata dintr-o familie bogata, aceasta fiind cea mai la indemana cale de a urca pe scara sociala. A reusit sa faca acest lucru, atunci cand s-a insurat cu o femeie a carei familie este una instarita. Ceea ce nu stie el, dar va afla in curand, este ca sora cea mica a celei pe care a tradat-o si a omorat-o va veni dupa el si il va face sa regrete amarnic faptul a si-a batut joc de cea care il iubea.

Ea a reusit sa se apropie de acesta, in momentul in care l-a sedus pe fratele celei pe care criminalul a luat-o de nevasta, reusind sa se casatoreasca impreuna cu el. Daca nu ar fi fost vorba despre razbunare, nu s-ar fi casatorit niciodata cu un astfel de om, deoarece este o persoana imatura, chiar daca una cu foarte multi bani. Insa chiar si persoanele imature se pot maturiza, atunci cand este vorba despre dragoste. Asa se intampla si cu acesta, reusind sa se schimbe pentru cea pe care o iubeste. Astfel, aceasta se poarta cum nu se poate mai frumos fata de sotul ei, insa devine un adevarat demon insetat de razbunare atunci cand poate discuta intre patru ochi cu al ei cumnat.

Este un joc de-a soarecele si pisica, in care ea se pricepe de minune sa-i faca viata amara celui care si-a vandut sufletul pentru bani.

Angel’s Revenge este un serial coreean despre o razbunare planuita meticulos, intinsa pe multe episoade.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *