Angry Mom

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Angry-Mom

Angry Mom este un serial coreean cu adolescenti care au tot felul de probleme la scoala si o mama care se vede nevoita sa gaseasca o solutie pentru ceea ce pateste fiica sa la liceu. Angry Mom a fost lansat in anul 2015, luna martie, si contine 16 episoade.

Jo Kang Ja este o tanara mama, care a ramas gravida pe vremea cand se afla in liceu. Datorita acestui lucru, nu a mai apucat sa-l termine, ci a preferat sa-si dedice tot timpul pentru a-si creste fiica asa cum trebuie. In mare parte a si reusit, fata ei fiind o persoana isteata, careia ii place scoala, cu toate ca sunt si multe momente in care cele doua nu se inteleg atat de bine, din cauza faptului ca Jo Kang Ja a mintit-o cu privire la ceea ce s-a intamplat atunci cand aceasta s-a nascut.

Pe langa faptul ca-i place scoala, fiicei ei ii mai place sa aiba si multi prieteni, indiferent de felul in care sunt vazuti acestia de catre ceilalti colegi. Cu toate acestea, nu toata lumea vede cu ochi buni apropierea dintre ea si un coleg care are probleme cu batausii liceului. Acestia incep sa se lege si de ea, viata ei la scoala devenind un adevarat calvar. Cu toate ca are probleme la scoala, este prea orgolioasa pentru a-i spune despre acestea mamei sale. Chiar si asa, nu trece prea mult timp si Kang Ja afla despre problemele pe care fiica ei le are la scoala si decide sa actioneze.

Nici nu avea cum sa fie altfel, mai ales ca pe vremea cand se afla si ea pe bancile liceului, era considerata una dintre elevele problematice, temuta de catre toti ceilalti colegi. Daca nu ai cunoaste-o, nu ti-ar lasa o astfel de impresie, mai ales ca-i o persoana draguta, care pare mult mai tanara decat cei in jur de treizeci de ani pe care ii are, insa familia in care a crescut nu a fost una fara de probleme. Cu un tata mai mereu pus pe harta si o mama care injura mai ceva decat un barbat, manuind si cutitele cu o dexteritate iesita din comun, mai ales ca are si un restaurant, este usor de inteles de ce si Kang Ja are un temperament vulcanic.

Decide sa actioneze, pentru a-si ajuta fiica sa scape de cei care isi bat joc de ea, insa fara ca aceasta sa stie. Astfel, reuseste sa se inscrie in acel liceu si sa devina o eleva sub acoperire. Alaturi de fata ei si de un profesor usor timid, Kang Ja doreste sa le faca viata amara batausilor acelui liceu. Ceea ce nu stie ea, este ca problemele respectivei institutii de invatamant sunt mult mai mari decat credea, violenta fiind mult mai raspandita decat ar trebui, mai ales intr-un loc in care aceasta nu ar trebui sa existe.

Angry Mom este un serial coreean interesant, deoarece trateaza un subiect care a fost mereu prezent in scoli, acela al batausilor care isi fac veacul pe acolo. O mama care nu a fost nici ea tocmai un elev model pe vremea cand inca mai mergea la scoala, decide sa se intoarca in locul pe care l-a abandonat cu multi ani in urma, pentru a-si ajuta fata.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *