Anii trec mult prea repede, iar noi imbatranim si devenim mai intelepti

Anii trec mult prea repede iar noi imbatranim si devenim mai intelepti

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Avem din cand in cand anumite momente de melancolie, de relaxare, in care ne gandim la anii care trec pe langa noi mult prea repede si pe care am vrea sa-i oprit in loc. Parca mai ieri eram copii si ne alintau parintii nostri, ne iubeau si noi pe ei.

La fel se intampla si cu prietenii nostri, la care tineam mult si cu care ne jucam in fiecare zi. Mai tarziu, a venit scoala si odata cu ea emotiile de inceput de an, notele mai bune sau mai rele, premiile pe care le-am luat si bucuria pe care o vedeam in ochii parintilor nostri. A urmat liceul, care a avut si el partile lui bune si rele, dupa care l-am terminat si pe acesta si ne-am apucat de facultate. A venit si momentul cand am luat permisul de conducere si cand am avut prima masina.

Nu poate fi uitat nici primul sarut pe care ti l-a dat prietena sau prietenul tau si cum ne-am indragostit orbeste, pe loc, de acea persoana. Nu putem uita nici prima relatie mai lunga pe care am avut-o si cum ne-a umplut, in prima faza, aceasta ochii de bucurie, ca mai apoi sa ni-i umple de tristete, daca ne-am despartit. Ne aducem aminte si de bunicii nostri, cei care erau niste persoane care ne iubeau din suflet si care acum nu mai exista. Ne aducem cu drag aminte de primul salariu pe care l-am avut si ce am cumparat din acesta, ca intr-un final sa ajungem sa avem familia noastra, sa avem copiii nostri. Tot acum, incepe sa ne albeasca parul, semn de maturitate si de gandire mai buna, semn de intelepciune.

Toate astea fac parte din existenta noastra in lumea pe care o traim si fie ca vorbim de lucruri mai putin bune, sau lucruri benefice, toate ne reprezinta si ne contureaza profilul nostru ca oameni.

Anii trec mult prea repede si noi nu vrem asta. Nu vrem sa imbatranim, deoarece mai avem multe idei de aplicat si multe lucruri de facut, inainte de a pleca de pe Pamant. Nu vrem sa imbatranim, pentru ca batranetea vine si cu foarte multe lucruri rele, unele la care nu dorim sa ajungem. Vrem sa fim mereu tineri, vrem sa vedem lumea mereu cu niste ochi tineri si plini de scantei, care incearca mereu sa schimbe lumea, sa modernizeze lucrurile, care se uita la progres cu foarte mult interes, nu cu scepticism. Vrem sa avem suficient timp, astfel incat sa ne ducem toate la planurile la capat.

Nimeni nu doreste sa imbatraneasca, deoarece asta inseamna ca iti vei pierde multe persoane dragi, parintii tai, mama si tara, fratii, prietenii, nevasta sau sotul, care este posibil sa nu mai existe candva. Vrem sa traim toata viata alaturi de ei si sa fim fericiti. Poate cineva sa opreasca procesul de imbatranire? Asta este ceea ce si-au dorit oamenii dintotdeauna. Nu vrem sa ne pierdem persoanele dragi, nu vrem sa ajungem sa nu mai avem forta si le fie altora mila de noi. Noi nu vrem mila, vrem sa fim mereu puternici si tineri. Anii trec mult prea repede si din pacat, nu putem sa facem nimic in acest sens, oricat de mult am incerca noi.

Trebuie sa acceptam situatia si sa ne gandim si la beneficii, cum ar fi acelea ca vom avea mai multe cunostinte, ca vom fi mai intelepti si nu doar la lucrurile mai putin pozitive.

Va doresc sa fiti mereu tineri in gandire, daca nu mai este posibil si din punct de vedere fizic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *