Annyeonghaseyo haneunim – Hello God

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Annyeonghaseyo haneunim Hello God

Poate ca astazi nu ma iubesti, din cauza faptului ca nu sunt precum ceilalti oameni, insa daca maine mi-as asuma toate riscurile pentru a deveni o persoana normala, te vei indragosti de mine? Acestea sunt doar o parte dintre gandurile care-l framanta pe cel care nu a avut norocul de a fi la fel ca restul oamenilor, desi isi doreste enorm acest lucru. Annyeonghaseyo haneunim (Hello God) este un serial coreean despre dorintele adevarate ale oamenilor, despre ganduri de mai bine, chiar daca drama de a fi diferit fata de ceilalti nu este tocmai un lucru usor de depasit, pentru a putea spera la dragostea persoanei care ti-a furat inima. Annyeonghaseyo haneunim (Hello God) a fost lansat in luna ianuarie, a anului 2006, si contine 16 episoade.

Annyeonghaseyo haneunim (Hello God) este despre un tanar care a fost abandonat de catre mama acestuia pe vremea cand era mic, atunci cand avea mai mare nevoie de ea. Daca acest lucru nu ar fi fost de ajuns, soarta i-a mai oferit o povara pe care este nevoit sa o poarte permanent cu el: problemele mentale de care sufera, cele care-l fac sa aiba un coeficient de inteligent foarte redus, gandind si actionand ca si cum ar fi un copil de sapte ani.

Chiar daca toate aceste probleme l-ar face pana si pe un om sanatos sa priveasca lumea cu ochi rai, el nu doreste sa se comporte de o asemenea maniera, din contra. Una dintre dorintele sale cele mai mari este sa se faca sofer de autobuz, crezand ca in acest fel ar putea avea sansa de a-si reintalni mama, cea care l-a parasit tocmai intr-o statie de masina. Se gandeste la acest lucru in fiecare zi, la inghetata pe care mama sa i-a oferit-o in momentul in care a plecat de langa copilul ei, chiar daca la el nu s-a gandit nimeni atunci cand a fost lasat singur.

Viata lui cea grea incepe sa se schimbe in bine, atunci cand o intalneste pe ea, asistenta care are grija de persoanele cu probleme asemanatoare cu ale acestuia. Se indragosteste cat ai clipi de ea, mai ales ca profesoara lui este o persoana foarte frumoasa, insa nimic nu este ceea ce pare. Ea nu este o profesoara care ii ajuta pe cei care au probleme mentale, ci o persoana care are probleme cu autoritatile, jucand acest rol pentru a scapa de politie.

El nu cunoaste acest lucru. El stie doar ca este indragostit de ea si ca isi doreste mai mult ca oricand sa devina o persoana normala. Astfel, este de acord sa fie supus unei interventii chirurgicale delicate, care implica multe riscuri si nu-i garanteaza faptul ca va deveni o persoana ca toate celelalte. Totul in numele iubirii. Totul pentru dragoste.

Operatia este incununata de succes si nu doar ca acesta devine un om normal, ci coeficientul sau de inteligenta pe care il are acum, il claseaza in categoria geniilor. Asta inseamna ca ajunge sa devina un om foarte bogat, deoarece inteligenta peste limite poate conduce foarte usor catre bani multi.

Tot ceea ce i-a mai ramas este sa ajunga si la inima ei, insa oare va reusi sa faca acest lucru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *