Anul acesta avem 2015 motive de a reusi

Anul acesta avem 2015 motive de a reusi

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Avem 2015 motive de reusita in anul 2015. Poate chiar mai multe, insa nu voi sta sa le scriu pe toate, deoarece nu mi-ar ajunge tot anul. Este cat se poate de posibil ca 2015 sa fie un an mai bun decat 2014 si totul depinde doar de noi.

Doar noi putem sa-l facem mai bun, nu altii pentru nu. Desigur, putem fi ajutati, asa cum trebuie sa-i ajutam si noi pe altii, insa totul pleaca de la noi. Pentru ca 2015 sa fie un an mult mai bun decat 2014, trebuie sa avem incredere in noi ca putem reusi. Ca putem duce lucrurile acolo unde ne dorim noi. Increderea in propriile puteri este primul lucru de care avem nevoie.

Fara aceasta incredere este destul de dificil sa reusim. Reusita prespune, in primul rand, sa avem incredere in propria persoana, sa fim cat se poate de siguri, de convinsi, ca vom reusi. Fara ea nu putem, cu ea avem sanse si mai mari de reusita. Daca incredere este ceva esential, la fel fel de importanta este si ambitia. Trebuie sa-ti doresti sa faci un lucru, trebuie sa-ti doresti din toate puterile tale sa-l realizezi.

Nu ti-a iesit totul asa cum ai sperat in 2014? Inseamna ca nu ai avut suficienta ambitie. Daca vrei sa reusesti in 2015, atunci trebuie sa fortezi lucrurile, sa muncesti si mai mult, sa iti doresti si cu o mai mare ardoare, sa ai si mai multa ambitie. Reusita va fi doar de partea persoanelor ambitioase, care cred mereu in sansa lor, care nu cedeaza niciodata si nu se plang, oricat de greu le-ar fi.

Asta inseamna ambitie, asta inseamna determinare. Trebuie sa-ti urmaresti mereu scopul si sa nu te opresti pana nu-l atingi. Nu trebuie sa tii cont de piedici, nu trebuie sa te intereseze parerile oamenilor invidiosi. Trebuie doar sa crezi in tine si pana la urma vei reusi. 2015 este un an al ambitiei pentru toti. Un an in care putem sa facem mai multi si mai bine, un an in care trebuie sa muncim cu si mai multa daruire.

Daca facem lucrurile in bataie de joc, daca continuam doar sa ne plangem si nu sa facem nimic pentru a reusi, 2015 va fi doar a copie a lui 2014. Daca iti doresti mai mult in 2015, trebuie sa faci mai mult decat in anul care tocmai a trecut. Nu trebuie niciodata sa-ti pierzi ambitia si speranta, pentru ca altfel vei ajunge sa te plafonezi, sa nu mai ai incredere in tine. Mereu inainte! Aceasta este calea. Altfel nu exista. Orice alta abordare ar inseamna foarte mici sanse de reusita.

Desigur, poti sa reusesti si fara sa faci nimic, insa aici discutam despre noroc sau alte cai nu tocmai legale. Eu discut despre lucrurile durabile, despre cele care raman chiar si dupa ce tu nu te mai afli pe aici, despre cele in legatura cu care vor discuta oamenii foarte mult timp. Asta inseamna reusita, sa reusesti sa schimbi lucrurile, sa faci unele noi, neincercate de catre altii.

Va doresc tuturor sa reusiti in tot ceea ce v-ati propus pentru 2015, sa va iasa bine toate dorintele, toate planurile pe care le aveti. Va doresc sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti putere de munca, precum si putere de a va bucura de roadele pe care le veti culege.

Sa aveti un an 2015 exact asa cum va doriti voi!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *