Aridong Last Cowboy

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Aridong-Last-Cowboy

Aridong Last Cowboy este un serial coreean de actiune, despre doi batranei care incearca sa prinda un criminal in serie. Vointa exista cat cuprinde, insa mai este nevoie si de munca in echipa pentru a reusi sa dea de urma asasinului care face din ce in ce mai multe victime. Aridong Last Cowboy a fost lansat in anul 2014, luna iulie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

Actiunea are loc intr-un cartier destul de linistit, la prima vedere, asta pana cand vine el, proprietarul mai multor apartamente, si incepe sa-i sacaie pe chiriasi sa-si plateasca la timp chiriile. Daca le-ar spune acest lucru in mod frumos, nu ar fi absolut nici o problema, insa mai mereu discutiile nu se rezuma doar la plata chiriei, ci si la alte lucruri care sunt total pe langa. De exemplu, i-a spus unei chiriase ca trebuie sa isi faca o familie si sa aiba copii, iar altui chirias sa mai lase bautura. Se crede un fel de tata al acestora, care are grija mare de copiii lui sa isi plateasca la timp chiria, insa nici sa nu pateasca ceva rau.

Este pasionat de filmele americane, cele cu si despre cowboy, crezand ca si el este un astfel de justitiar, care-si protejeaza chiriasii cum stie el mai bine. Se imbraca precum un cowboy, se comporta precum un cowboy. Are pana si un pistol fals, pe care il poarta mandru la brau.

Chiar daca el se crede intr-un aumit fel, nu asta-i si parerea chiriasilor lui, care incearca mai mereu sa-l evite, mai ales cand intarzie cu banii. La fel se intampla si cu un barbat in varsta, care are probleme financiare, din aceasta cauza nemaiplatindu-si chiria de aproximativ o luna de zile. I-a promis ca o sa se mute, insa pana acum nu a gasit altceva. Nici ca-si va mai putea gasi o noua locuinta cu chirie, deoarece a doua zi este gasit spanzurat. Vecinii incep sa dea vina pe el, pe proprietarul apartamentului, deoarece cred ca din cauza lui omul respectiv s-a sinucis.

Nu a fost vorba despre o sinucidere, ci despre o crima, lucru pe care proprietarul apartamentului il va afla atunci cand se va intalni cu un fost politist, care seama cu el precum doua picaturi de apa. Nu la infatisare ma refer, ci la comportament, pentru ca-i la fel de morocanos si necioplit precum el.

Astfel, fostul politist i-a spus ca in urma cu aproximativ treizeci de ani in urma, in acel cartier au avut loc mai multe crime, toate comise astfel incat sa para ca acei oameni s-au sinucis. Acelasi mod de operare, acelasi criminal pe care nu l-a putut prinde din cauza faptului ca seful lui nu l-a lasat, deoarece anchetele durau prea mult si nu se ajungea la nici un rezultat.

Acum este hotarat mai mult decat oricand sa-l prinda, mai ales ca-l are drept ajutor si pe noul sau prieten, “cowboy-ul”. Cel din urma este si el cat se poate de motivat in a-l gasi pe criminal, mai ales ca una dintre chiriasele sale a disparut, fiind rapita de acesta, iar colega ei de apartament a fost ucisa.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *