Assembly

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Assembly

Assembly este un serial coreean despre oameni care au puterea sa lupte impotriva unui sistem corupt, apeland la toate mijloacele legale pe are le au, pentru a-si gasi dreptatea. Asta inseamna ca nimic nu-i imposibil atat timp cat iti doresti, nici macar faptul de a ajunge sa faci parte din cele mai inalte structuri politice ale Coreei de Sud. Evident, cu putin ajutor din partea persoanelor care se pricep cu adevarat la politica, mai ales daca tu toata viata te-ai ocupat cu altceva. Assembly a fost lansat in anul 2015, luna iulie, si contine un numar total de 20 de episoade.

Jin Sang Pil este un om simplu, muncitor, care nu suporta nedreptatea, fiind in stare sa lupte impotriva ei cu toate armele pe care le are. Putine, ce-i drept, in prima faza, deoarece meseria sa de sudor in cadrul unui santier naval nu-i ofera prea multe posibilitati de aparare, atunci cand el si colegii sai sunt demisi de catre un sef fara scrupule. Pe langa marsul de protest pe care l-au realizat pentru a atrage atentia asupra a ceea ce li se intampla, acestia s-au mai adresat si justitiei, in speranta ca li se va face dreptate.

Din pacate pentru ei, justitia coreeana prezenta in acest serial coreean nu este una chiar atat de dreapta, mai ales ca seful lor este un om influent, iar acestia pierd procesul. Chiar daca l-au pierdut, Sang Pil doreste sa ia cuvantul si sustine un discurs destul de impresionant, despre greutatile prin care a fost si este nevoit sa treaca, pentru a isi putea face meseria, una grea si fara sa mai aiba parte de astfel de situatii. Discursul a fost unul din suflet, chiar daca a avut si cateva momente mai haioase, mai ales acele comparatii cu „soricelul care asteapta sa apara soarele si in gaura lui” sau „caprioara insetata”, insa, chiar daca cei prezenti au fost impresionati de acesta, soarta procesului fusese de mult timp pecetuita. Nici macar rugamintea lui adresata judecatorului, de a-si cere scuze in fata acelor oameni, nu primeste alt raspuns in afara de acela de a fi scos din sala, pentru deranjarea actului de judecata.

De cealalta parte, seful lui pare cum nu se poate mai bucuros ca a castigat procesul, asa ca o roaga pe noua sa consiliera, Choi In Gyeong, sa-l ajute sa avanseze politic. Aceasta nici nu vrea sa auda de asa ceva, mai ales ca l-a rugat sa dea dovada de omenie si, chiar daca a castigat procesul, sa-i ajute pe acei oameni, ca va avea numai de castigat de pe urma unui gest atat de generos. El refuza, ea il refuza si ea, fortandu-l sa-si dea demisia din functia pe care o are, deoarece toata discutia lor a fost inregistrata.

Choi In Gyeong este un consilier parlamentar foarte iscusit, o femeie pentru care dreptatea si corectitudinea primeaza, asa ca atunci cand Jin Sang Pil va reusi sa ajunga sa faca parte din forul legislativ al Coreei de Sud, va avea nevoie de o astfel de persoana care sa-l ajute.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *