Astazi esti o forta

Astazi esti o forta

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Astazi esti o forta. Nimic nu-ti poate sta in cale, nimic nu te poate opri din tot ceea ce doresti sa infaptuiesti. Toate iti vor iesi exact cum vrei. Astazi poti schimba lumea, depinde doar de tine, nu si de altii, asa cum se intampla in restul zilelor traite pe acest Pamant.

Singura conditie este sa vrei sa faci fapte bune, nu trebuie sa fie negative. Negativul te arunca in cele mai adanci gropi, din care nu poti vedea lumina nici macar licarind in celalalt capat. Trebuie sa uiti gandurile rele si sa te concentrezi numai asupra celor benefice tie si celor din jurul tau, care si ei cauta tot un gand bun. Nu trebuie sa lasi negura sa-ti intunece simturile si perceptia asupra a ceea ce crezi tu ca merita atingerea ta magica.

Astazi poti schimba lumea doar cu un singur gest. Poti face soarele sa rasara chiar daca sunt nori afara. Poti face pasarelele sa cante iar voios si duios. Ii poti schimba si pe ceilalti oameni, sa aiba si ei o atitudine pozitiva, in schimbul rautatii permanente a celor din jur. Poti aduce liniste si pace peste toate vietuitoarele Pamantului. Poti schimba desertul din sufletul tau, intr-o roua pura.

Astazi poti face orice, deoarece esti cel mai bun si esti o forta. Esti acel lucru puternic, pe care oricine si-l doreste. Trebuie sa te gandesti ca doar tu si numai tu poti altera in bine ganduri si forme. Doar tu esti cel care stapaneste arta binelui. Astazi, optimismul nu este doar o incurajare, ceva pus la indoiala, ci este un lucru concret, palpabil, veridic, real.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *