Astazi mutam lumea din loc

Astazi mutam lumea din loc

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Dupa o zi extrem de lenesa ieri, astazi m-am trezit cu extrem de multa energie si buna dispozitie. Chiar daca afara este o vreme urata, sunt nori si sta sa ploua, in interiorul meu este soare, cald si multa veselie. Astazi pot sa mut muntii din loc, cu o singura privire, daca as dori sa fac asa ceva. Atunci cand tu te simti foarte bine, crezi ca toti din jurul tau au aceleasi senzatii, ceea ce de multe ori poate fi adevarat, iar cu alte ocazii poate fi doar o falsa impresie, insa daca tu emani o energie pozitiva, aceasta energie poate sa ajunga si la cei de langa tine si le poti transforma si lor ziua, din una care nu era tocmai incarcata de sentimente bune, in alta care sa contina tocmai aceste senzatii de implinire.

Astazi imi doresc sa-i fac pe toti din jurul meu, inclusiv pe tine cel care citesti in aceste momente cele scrise de mine, sa aiba o zi excelenta, indiferent de momentele prin care trec, sau de starea lor sufleteasca in care se afla. Astazi nimeni nu plange, nimeni nu se gandeste la necazuri si clipe triste din viata. Astazi zambim cu totii, ca mai apoi sa transformam acel zambet intr-un raset atat de mare, incat ii va face pe toti cei care intra in contact cu noi sa rada si ei.

Astazi vom face impreuna o lumea mai buna, mai frumoasa si lipsita de rautati, cu scopul principal de a ne face noua bine, cu aceasta atitudine pozitiva, in primul rand, ca mai apoi sa le insuflam si altora aceste emotii nobile, pentru a avea si ei parte de caldura sufleteasca atat de necesara tuturor. Astazi suntem niste diamante care au fost create fara de greseala si al caror scop este acela de a imparti stralucirea si reflexiile lor asupra unor pietre inchise la culoare, care au ajuns asa din cauza nepasarii altora si a problemelor.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *