Astazi nu-mi pasa de nimic

Astazi nu-mi pasa de nimic

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Astazi nu-mi pasa de nimic. Nu vreau sa ma gandesc la nimic si nici nu am chef sa fac, ati ghicit, nimic. Este una din zilele acelea cand dispozitia ta indreptata spre lucruri marete, este egala cu zero. Azi ai chef sa lenevesti, sa te uiti pe pereti, sa visezi, nu ai treaba cu munca pe care trebuie sa o faci si doresti ca toata lumea sa te lase in pace.

Astazi nu am chef de nimeni si nimic. Sa nu ma intelegeti gresit: imi este foarte bine. Pur si simplu astazi sunt egoist si nu vreau sa am grija decat de mine, sa ma relaxez si sa fac ceea ce-mi place mie. Nu vreau sa impart cu nimeni nimic, nu doresc sa ajut pe nimeni, nu vreau sa fiu bun astazi. Astazi ma simt foarte bine, am o senzatie de parca plutesc si nu vrea sa cobor inapoi pe Pamant. Astazi soarele si-a scaldat razele pe fata mea din plin, fiind singurul lucru caruia i-am permis sa-mi “deranjeze” starea de fericire.

Astazi vreau toate lucrurile benefice doar pentru mine, doresc sa se invarta corpul nostru ceresc pe care ne ostenim trupurile, in sensul dorit de mine. Astazi vreau sa rad si sa strig de fericire, fara sa ma auda nimeni, pentru ca mi-ar micsora bucuria. Simt o stare de liniste interioara si placere pe care ti-ai dori sa o ai mereu cu tine. Astazi imi doresc sa alunec pe stele, in timp ce toate corpurile ceresti se aduna in jurul meu.

Astazi eu conduc lumea si nu invers, in timp ce caldura din sufletul meu poate incalzi si tone de zapada. O astfel de stare este foarte rara, deoarece se stie ca fericirea este rara si de scurta durata, insa trebuie sa apreciem cu atat mai mult momentele cand ne simtim in acest fel.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *