Astazi sunt fericit cum nu am mai fost de mult timp

Astazi sunt fericit cum nu am mai fost de mult timp

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Astazi sunt tare fericit. Nu stiu de ce, nu stiu care ar fi motivul, insa asta simt: fericire. Am si eu, la fel ca toti oamenii, momente in care ma simt mai bine, alte clipe in care ma simt mai putin bine, insa ador astfel de clipe cand sunt fericit. Sunt fericit si nici macar nu stiu de ce. Zambesc in timp ce scriu aceste cuvinte, pentru ca ma simt tare bine si mi-as dori sa simtiti si voi acelasi lucru.

Chiar daca nu stiu de ce sunt fericit, cred ca noi, oamenii, ar trebui sa invatam sa fim fericiti mai des si sa ne punem intrebari de ce se intampla acest lucru, mai rar. Mai degraba, ar trebui sa ne bucuram de fericire, pentru ca fericirea nici nu poate fi programata, nici nu este ceva care sa poata fi fortat. Nu poti forta fericirea, pentru ca nu ar mai fi un sentiment natural, ci poti doar sa te bucuri de ea si sa speri ca va veni din ce in ce mai des in casa ta. Ma refer la fericirea adevarata, nu la cea inchipuita.

Sunt atat de fericit, incat imi vine sa ma urc pe pereti, la propriu. Sper sa ma intelegeti si sper sa va transmit si voua aceasta stare de bine. Imi doresc din tot sufletul sa fiti fericiti si voi. Sa fie mult mai putina ura pe Pamant, sa avem mult mai putine probleme cu totii, sa zambim mai mult si sa ne dorim sa fim din ce in ce mai bucurosi si sa-i facem si pe altii la fel. Bucuria si fericirea nu trebuie pastrate doar pentru noi, ci trebuie transmise si altora, pentru a putea si ei sa se bucure de ele.

Cu totii trebuie sa fim fericiti, chiar si cei care cred ca viata lor a luat un viraj intr-un sens mai putin placut. Intotdeauna trebuie sa avem o atitudine pozitiva, pentru ca aceasta atitudine nu poate insemna decat fericire, iar fericirea nu poate conduce decat inspre lucruri bune. Vreau sa fiu fericit mereu, sa ma simt precum acum, cu toate ca stiu ca nu este posibil, fiindca daca am fi fericiti tot timpul, nu am mai putea sa ne bucuram de aceasta stare la fel de puternic precum o facem acum.

Fericirea este ceva sublim, ceva pe care il cautam cu atat de multa patima, si rar, precum si pentru putine momente ajungem sa-l gasim. Fericirea este o stare cum nu se poate mai frumoasa, una care ne impinge doar inspre lucruri bune.

Astazi sunt extrem de fericit si vreau sa raman asa cat mai mult timp. Vreau sa fiu bucuros, vreau sa va inspir si voua aceasta fericire pe care o simt acum. Oamenii zilelor noastre au devenit mai mult preocupati de a face bani si mai putin de a sti sa se bucure de tot ceea ce este frumos in jurul lor.

Fericirea nu poate fi cumparata, nici nu poate fi gasita in alt mod decat cel in care aceasta vine pe cale naturala, nu pe cale fortata. Fericirea este un sentiment atat de placut, incat ti-ai dori sa nu inceteze niciodata si sa ai parte de cat mai multe ori de o astfel de stare.

Vreau sa fiti fericiti cu totii, fiindca stiu ca toti cei care ma cititi sunteti niste oameni tare buni, care merita sa guste si ei din acest fruct rar si pretios!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *