Atacul spiriduşului furios

atacul spiridusului furiosÎn timp ce unii aleargă cu disperare după bani, alţii îi găsesc chiar şi atunci când se plimbă lejer pe drum, însă aceşti bani nu sunt unii obişnuiţi, ci sunt magici, deoarece în momentul în care “norocoşii” se apleacă să-i adune, au parte de furia oarbă a unui spiriduş care apare din senin şi îşi revendică dreptul asupra lor.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Reacţiile celor care deja se vedeau cu banii în buzunarele lor, sunt nepreţuite, mai ales că nimeni nu se aştepta să aibă parte de un asemenea scandal stradal (camera ascunsă), spiriduşul fiind cât pe ce să le administreze şi vreo două palme, aşa doar din mişcarea încheieturii mâinii.

În concluzie, atunci când vedeţi bani pe jos nu vă aplecaţi după aceştia, deoarece riscaţi să daţi peste vreun spiriduş certăreţ!

Share it on:
TwitterFacebook

2 Comments

  1. Hello , frumoasa munca depui aici , bine structurat ….amuzant si folositor. Mi-a facut placere sa te citesc , imi place cum te folosesti de figurile de stil , deasmeni finul simt al umorului care din cand in cand iti smulge un zambet cu forta. Felicitari , tine-o tot asa , nu te inhiba si continua-ti munca in acelasi stil caracteristic si unic.

    P.S. : I want you to hack me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *