Atitudinea de rinocer uman

Atitudinea de rinocer uman

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

De cate ori nu v-a fost dat sa vedeti o atitudine de rinocer la cei din jurul vostru? O agresivitate iesita din comun, fara vreun minim de fundament si nimereala. Ei vor sa te impunga, vad negru in fata ochilor cand apari tu si vor sa te calce in picioare, chiar daca voi sunteti sau nu vinovati de ceva.

Rinocerii umani nu stiu termenul de compasiune, de mila fata de aproapele lor, de justitie si egalitate. Ei vor sa calce pamantul in picioare, sa parjoleasca sentimentele, sa arunce pietris in fata altora. Se cutremura pamantul sub copitele lor, deoarece sunt multi si hotarati.

In comparatie cu adevaratii rinoceri, rinocerii umani nu sunt pe cale de disparitie, ci se inmultesc cu o rapiditate iesita din comun. Specia lor este mai prolifica decat a oricareia. Daca ei ar disparea, nimeni nu le-ar duce lipsa, din contra, ar fi o bucurie totala.

Rinocerii umani nu pasc iarba, ci se hranesc cu durerea ta, cu acele clipe cand tu zaci in agonie. Ei nu vor ca tu sa te ridici de jos, ci te doresc mereu ingenunchiat, pentru a se simti ei importanti.

Vederea lor nu este buna, ci este o vedere nebuna, incetosata de ridicol si absurd. Rinocerii umani nu sunt vanati de braconieri pentru a li se taia cornul, ci cornul lor creste pana te inteapa in ochi. Nu-l poti taia, nu-l poti ocoli.

Singura cale de a te feri de rinocerii umani, este sa-i eviti. Daca ai aparut in campul lor vizual, deja esti atacat si nimicit.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *