Atractie reciproca pentru a alunga singuratatea

Atractie reciproca pentru a alunga singuratatea

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Oamenii sunt atrasi unii de altii. Este evidenta atractia reciproca a oamenilor, fiindca o vedem in fiecare zi. Oamenii se vor a fi unii in compania celorlalti si mereu incearca sa se afle unii langa altii. Nu putem sta unii fara ceilalti, indiferent ca este vorba despre o simpla prietenie sau despre o relatie de dragoste, oamenii cauta cu multa ambitie compania semenilor sai.

Oamenii vor sa comunice cu ceilalti, vor sa schimbe opinii, vor sa simta ca este cineva langa ei, vor sa gaseasca un partener de distractie, de viata, de calatorie si asa mai departe. Oamenii sunt atrasi unii de altii si asa a fost dintotdeauna, deoarece nu putem trai singuri. Singuratatea este cauza numarul principala a depresiilor, la nivel mondial. Singuratatea este starea de fapt care poate schimba oameni, comportamente, decizii. Singuratatea este cea care ii face pe oameni sa nu se mai comporte asa cum o fac ei de obicei.

Nimeni nu-si doreste sa fie singur, de aceea oamenii doresc sa se afle mereu langa alti oameni. Tocmai de aceea exista si aceasta atractie reciproca a oamenilor. Fiindca nevoia de a fi alaturi de cineva, de a te consulta in anumite probleme cu altii, de a avea un sprijin atunci cand ai nevoie, de a putea discuta cu cineva, este mult prea mare si mult prea urgenta pentru a fi ignorata de cineva. Oamenii au nevoie unii de altii, exact cum oamenii au nevoie de aer, apa si mancare.

Nu putem exista unii fara altii, pentru ca am fi sortiti pieirii, deoarece trebuie sa existe comunicare intre persoane, trebuie sa existe relatii, trebuie sa fim unii in preajma celorlalti. Viata ar fi mult prea trista si mult prea greu de suportat, daca nu ar mai exista aceasta legatura intre oameni.

Daca oamenii tot se atrag unii pe altii, asta nu inseamna ca toti sunt compatibili intre ei. De cate ori nu vi s-a intamplat sa va placa de cineva, insa acea persoana sa nu raspunda cu aceleasi sentimente fata de voi? Probabil ca de multe ori, fiindca nu mereu reusim sa fim pe placul celorlalti, indiferent de motive si la fel se intampla si cu noi, atunci cand nu suntem tocmai atrasi de o anumita persoana care ne admira.

Daca dorim sa avem mai multe sanse de a ne apropia de persoana draga, bunatatea este o cale buna de a face acest lucru. Persoanele bune sunt apreciate de catre orice, fiindca bunatatea atrage dupa ea si mai multe bunatate. Bunatatea ii face pe cei din jur sa se simta relaxati in compania noastra, fiindca stiu ca nu au de ce sa se teama si se pot baza mereu pe noi. Daca dorim sa ne apropiem de cineva pe care il placem mult, trebuie sa ne aratam adevarata noastra fata.

Sa le aratam ca nu suntem niste persoane de speriat si ca bunatatea, sentimentele bune si tot ce este mai frumos in oameni, ne caracterizeaza din plin. Daca suntem niste persoane asa cum trebuie sa fim, sunt sanse mari sa ii atragem pe ceilalti langa noi. Daca suntem niste oameni pe care ceilalti isi pot pune baza, increderea, atunci cu siguranta avem sanse mare sa ii atragem in preajma noastra.

Imi doresc sa fiti cu totii niste oameni buni si sa aveti langa voi exact persoana pe care o iubiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *