Avem cu totii puterea de a reusi, trebuie doar sa vrem si sa muncim mai mult

Avem cu totii puterea de a reusi trebuie doar sa vrem

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Am puterea de a reusi. Asta trebuie sa spunem cu totii atunci cand simtim ca nimic nu ne merge bine, cand credem ca nu vom reusi sa facem ceva, cand credem ca nu mai avem suficienta energie pentru a merge inainte. Nimic nu este adevarat, toate aceste lucruri negative sunt in mintea noastra si tot noi suntem cei care putem scapa de ele si putem merge inainte.

Nu este adevarat ca nu putem reusi ceva! Cu siguranta vom reusi ceea ce ne propunem, daca asta vrem cu adevarat. Avem nevoie de dorinta, avem nevoie de ambitie si putem face orice ne dorim. Oamenii au destula putere, destule resurse de a merge mereu inainte, oricat de multe obstacole ar intalni pe drum.

Drumul poate fi presarat cu astfel de obstacole, de care ne vom lovi mai mereu, pentru ca asa este viata oamenilor si cu bune si cu rele, insa important este sa ne pastram calmul si sa spunem ca pe noi nu ne poate darama nimic, nu ne poate dobori nimic la pamant, pentru ca forta noastra este mult prea mare, indiferent de ceea ce va veni peste noi si indiferent de cat de multe lucruri rele ar pica in capul nostru.

Da, putem merge mai departe fiindca suntem niste fiinte puternice, niste oameni care nu se dau in spate la primul eveniment neplacut care apare in viata lor. Suntem niste oameni extrem de puternici, unii care vor putea mereu sa mearga inainte si sa spuna ca toate luptele pe care le-au dus, nu au facut altceva decat sa-i faca si mai puternici, in vedera urmatoarelor batalii.

Viata oamenilor este plina de astfel de lupte, mai mici sau mai mari, insa trebuie sa fim pregatiti pentru toate si chiar daca una ne ia prin surprindere, sa avem puterea sa trecem peste ea. Nu conteaza ce vom intampina pe drumul catre calea noastra, ci conteaza doar faptul ca noi suntem niste oameni puternici si nu ne vom opri, vom calca totul in picioare, pana vom ajunge sa cunoastem fericirea, pana vom reusi in tot ceea ce ne dorim.

Reusita este a oamenilor puternici, nu a oamenilor slabi, nu a oamenilor care fug din calea primei probleme cu care se confrunta, ci a oamenilor care nu cedeaza niciodata, cei care stiu ca sunt puternici si care arata acest lucru.

Si voi stiti ca exista multa putere in voi, numai ca pana acum poate nu ne-a pasat de acest lucru, nu ne-a interesat prea mult. Astazi este timpul sa schimbam tot ceea ce credem noi despre lumea care ne inconjoara, este momentul sa ne schimbam mentalitatea, sa incercam sa ducem lucrurile inainte, inspre un viitor care sa se muleze exact pe dorintele noaste.

Incepand de astazi suntem si mai puternici decat eram ieri si incepand de astazi nu vom mai lasa nicio problema sa se atinga de noi, pentru ca noi putem invinge orice, noi suntem niste invingatori. Nimic nu este imposibil atunci cand tu constientizezi faptul ca esti o forta a acestei lumi, un om care mereu reuseste, mereu are puterea sa mearga inainte.

Mereu au existat oameni invingatori, unii carora nu le-a fost frica sa lupte pana in ultima clipa. Daca ei au reusit sa schimbe lumea, la fel putem sa facem si noi, pentru ca nimic nu esti imposibil atunci cand iti doresti cu adevarat, atunci cand nu iti este frica sa lupti.

Sper sa fiti cu totii niste invingatori si sa stiti ca puteti reusi, daca aveti puterea sa vreti!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *