Avem nevoie de pace in tot ceea ce facem pentru a reusi

Avem nevoie de pace in tot ceea ce facem pentru a reusi

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Marea majoritate a oamenilor normali, vor pace. Pace in ceea ce priveste relatiile cu alte natiuni, pace in ceea ce priveste relatiile cu oamenii din jurul lor, pace sufleteasca si asa mai departe. Nimeni nu apreciaza starile conflictuale, fie ca vorbim despre cele ale lumii in care traim sau cele sentimentale, poate doar oamenii care au anumite probleme psihice.

Pacea este cea care ne face sa simtim ca totul este in regula, ca totul este asa cum trebuie sa fie si nu trebuie sa ne temem de nimeni sau nimic. Ne place pacea foarte mult, fiindca oamenilor le place siguranta, le place sa stie ca nimic nu le va deranja existenta. Chiar daca nu exista pace, oamenii o cauta si pana la urma o vor gasi, chiar daca va trece o perioada mai mica sau mai mare de timp pana o vor afla. Pacea dintre oameni a fost mereu de dorit, chiar daca in decursul existentei noastre, pacea a mai si fost rascolita de anumiti oameni care visau numai la razboi si atrocitati intre oameni.

Pana la urma, tot la pace s-a ajuns, pentru ca oamenii vor sa traiasca in liniste unii cu altii, nu vor sa stie ca ei sau ceilalti pot pati ceva rau intr-o buna zi. Vorbind despre pacea sufleteasca si acolo se dau razboaie intregi intre sentimentele noastre, intre gandurile ce nu ne dau liniste, intre evenimente care ne pot zgudui existenta. Pacea sufleteasca este la fel de fragila precum cea a lumii in care traim.

Este de ajuns doar un gest mic si pacea sufleteasca se poate transforma in adevarate lupte pe care le ducem cu noi insine, pentru a restabili ordinea de fapt. De exemplu, ne-am certat cu persoana pe care o iubim si linistea noastra interioara are de suferit, nu mai avem dispozitie sa facem nimic, nu ne mai pasa de multe lucruri care in alte conditii ar fi foarte importante pentru noi. Oamenii au nevoie de pace sufleteasca, fiindca in lipsa ei se comporta total diferit fata de cum o fac in mod normal. Pacea sufleteasca este deranjata, de cele mai multe ori, de actiuni, evenimente ale lumii reale, insa pot fi cazuri cand este deranjata direct de catre noi, de ganduri si nelinisti ce nu ne lasa sa traim.

Pacea sufleteasca este ceva de care trebuie sa avem grija, fiindca atunci cand nu o avem incepem sa-i simtim lipsa si este destul de greu sa restabilim un anumit echilibru pentru a aduce toate lucrurile in ordine.

Pacea sufleteasca a oamenilor nu trebuie neglijata, ci trebuie intretinuta in fiecare zi, trebuie sa avem grija ca atat fizicul nostru, cat si mentalul, psihicul, sa fie in conditii cat mai bune, pentru a da un randament cat mai mare in tot ceea ce facem. Oamenii vor face, indiferent de ceea ce inseamna acest lucru si de ce nivel vorbim, pentru ca numai prin pace putem merge inainte, putem avansa, putem privi catre viitor.

In lipsa pacii nimic nu este clar, nimic nou nu poate fi dobandit si ajungem sa fim doar niste simple masinarii de razboi, un razboi ce ne va macina fiinta si spiritul. Pacea a fost mereu de dorit si asa trebuie sa se intample, pentru ca numai prin pace putem progresa.

Sper sa fiti cu totii niste oamenii ai pacii, cu gandul mereu inspre a face lucruri pozitive.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *