Baramui Hwawon – Painter of the Wind

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Baramui Hwawon Painter of the Wind

Baramui Hwawon (Painter of the Wind) face parte din categoria seriale coreene de actiune, acolo unde putem vedea cum lumea grandioasa a picturii de demult, se intrepatrunde cu tot felul de mistere ce se vor a fi elucidate, precum si cu frumoase si nebanuite povesti de dragoste. Baramui Hwawon (Painter of the Wind) este un serial coreean ce a fost lansat in luna septembrie, a anului 2008, si care contine un numar total de 20 de episoade.

Toata aceasta lume a artei, a picturii, ar trebui sa fie una lipsita de drame, de lucruri lumesti, deoarece este mult prea frumoasa, rara, distincta, pentru a putea fi atinsa de banalul vietii de zi cu zi. Din pacate pentru frumusetea artei, Baramui Hwawon (Painter of the Wind) ne prezinta atat lucrurile placute ale unei lumi a picturii de demult, precum si situatiile negative care o inconjoara, cum ar fi crimele savarsite ca urmare a tot felul de interese.

Actiunea are loc in timpul dinastiei Joseon, in anul 1766, atunci cand unul dintre marii pictori ai curtii regale, a fost omorat dupa ce primise in secret sarcina de a realiza un portret care sa-l infatiseze pe printul mostenitor al coroanei. Misiunea ii fusese incredintata chiar de catre fiul printului mostenitor al coroanei regale. Mai apoi, alt membru al academiei de pictura din care facea parte si pictorul ucis, a fost omorat atunci cand a dorit sa investigheze imprejurarile in care a decedat colegul sau. Nu doar el, ci si sotia sa a fost omorata, iar fiica acestora a disparut fara urma.

Dupa zece ani de zile de la comiterea acestor fapte, fiul printului mostenitor al coroanei regale devine rege si doreste sa dea de urma tabloului care il infatiseaza pe al sau tata, cel pe care il comandase atunci cand primul pictor a murit. Acesta le atribuie dificila misiune celor doi oameni in care are deplina incredere : un pictor senior si invatacelul acestuia. Cel din urma este un tanar foarte talentat in ale picturii, imensul talent fiindu-i observat atat de catre mentorul sau, cat si de catre rege.

Cei doi reusesc sa recupereze tabloul, nu inainte de a trece prin tot felul de peripetii si situatii periculoase. Mai mult de atat, au reusit sa descifreze misterul care inconjura acele crime petrecute in urma cu zece ani de zile. Ambitia de a afla ceea ce s-a intamplat cu adevarat in acel trecut intunecat, este pe deplin justificata, deoarece pictorul mai tanar este de fapt o fata. Fata a carei familie a fost omorata din cauza uneltirilor de la curtea regelui si care s-a inscris in acea academie de pictura, tocmai pentru a afla de ce au fost ucisi parintii ei. A fost nevoita sa se deghizeze in baiat, pentru ca respectiva scoala de pictura era destinata, in acele timpuri, exclusiv barbatilor. Acest lucru i-a ridicat o piatra de pe inima regelui, caruia ii placea foarte mult de tanarul pictor, insa care stia ca o astfel de relatie ar fi fost imposibila.

Baramui Hwawon (Painter of the Wind) este un serial coreean foarte interesant, care nu te lasa sa te plictisesti nici macar o clipa, asa ca vi-l recomand cu placere.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *