Bbaseukket Bol – Basketball

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Bbaseukket Bol Basketball

Bbaseukket Bol (Basketball) este un serial coreean despre iubire in vremuri tulburi, precum si despre ambitia de a-ti depasi conditia si de a reusi in viata, chiar daca nimeni nu credea ca este posibil asa ceva. Bbaseukket Bol (Basketball) a fost lansat in luna octombrie, a anului 2013, si contine 18 episoade.

Actiunea acestui serial coreean este plasata intre momentul in care Coreea se afla sub ocupatie japoneza si cu doar cativa ani inainte de a deveni o realitate rece separarea dintre Nord si Sud. Fiind vorba despre o perioada nu tocmai placuta a acestei tari, in care traiul era unul cum nu se poate mai greu, sa realizezi ceva, orice, in acele vremuri nu era un lucru simplu, dimpotriva. Cu toate acestea, mai multi pasionati ai acestui sport, basketball, s-au adunat si au crezut in sansa lor de a realiza ceva, manati de ambitie si dorinta de a invinge.

Astfel, au reusit sa realizeze ceva notabil, ajungand pana in sferturile de finala ale Jocurilor Olimpice disputate la Londra, in 1948. A fost pentru ultima data cand Coreea a izbutit o astfel de performanta, ca o natiune de sine statatoare, pana la divizarea tarii in cele doua parti, Coreea de Sud si Coreea de Nord.

Unele lucruri atat de frumoase pot parea la indemana tuturor, insa nu este deloc asa, ele venind a urmare a multor luni de munca intensa, ambitie si talent. In plus, nici macar o familie nu este perfecta, existand tot felul de probleme in cadrul acesteia, cu atat mai putin o echipa care aduna oameni cu totul si cu totul diferiti, provenind din medii sociale distincte, dezbinati de rivalitate, insa uniti pentru a ajunge sa cunoasca gustul victoriei.

El provine dintr-o familie foarte amarata, insa a vazut intotdeauna sportul ca o iesire din problemele care par sa nu se mai termine. Asta inseamna ca ambitia lui este una cum nu se poate mai mare, ea fiind cea care i-a asigurat un loc in echipa nationala de baschet.

De cealalta parte, rivalul lui este un adevarat star al baschetului coreean, fiind simpatizat de catre multa lume datorita faptului ca reprezinta un adevarat simbol al luptei impotriva ocupatiei japoneze.

Acestia-s rivali nu doar pe terenul de joc, ci si in viata de zi cu zi, deoarece sunt indragostiti de aceeasi femeie.

Ea este o tanara care a studiat in Japonia, dupa care s-a intors in Coreea pentru a incepe o frumoasa cariera de jurnalist. Provine dintr-o familie foarte bogata, asa ca dragostea dintre ea si tanarul baschetbalist pare una destul de imposibila si improbabila. Chiar si asa, dragostea nu tine cont de clase sociale si de nimic, mai ales daca este una sincera, bazata pe sentimente reale.

Bbaseukket Bol (Basketball) este un serial coreean despre ambitia de a reusi, atunci cand nimeni nu crede in tine si despre o dragoste care nu pare posibila, insa pentru care merita sa lupti. Mai este si despre ceea ce poate reusi o natiune atunci cand nu-i divizata de tot felul de ambitii. Bbaseukket Bol (Basketball) este un serial coreean pe care nu trebuie sa-l ratati, chiar si in ideea de a primi un impuls pentru ziua ce va urma.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *