Beethoven Virus

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Beethoven-Virus

Beethoven Virus este un serial coreean despre trei oameni despartiti de multe lucruri, insa uniti de o pasiune comuna, cea pentru muzica de buna calitate. Muzica de calitate asigurata de catre o orchestra simfonica pe care ei reusesc sa o formeze, desi era putin probabil si posibil sa se intample acest lucru. Beethoven Virus a fost lansat in anul 2008, luna septembrie, si contine un numar total de 18 episoade.

Beethoven Virus este povestea a trei persoane, doi barbati si o femeie, care reusesc sa isi indeplineasca visul pana la urma, acela de a forma o orchestra, chiar daca sansele de a reusi asa ceva erau minime, din cauza faptului ca sunt cu totii niste caractere puternice, de aici aparand tot felul de neintelegeri. Tot puternica este si dragostea lor pentru muzica, cea care ii aduce impreuna si ii face sa viseze ca vor reusi. Nici nu avea cum sa fie altfel, deoarece pasiunea lor pentru aceasta arta este una mare, fie ca au aprofundat-o pe bancile scolilor, ca mai apoi pe scena, sau nu.

Primul dintre cei trei este un om in jurul varstei de patruzeci de ani, care si-a dedicat o buna parte din viata muzicii, fiind un dirijor extrem de talentat, apreciat de catre toata lumea. Este tipul acela de om perfectionist, care nu accepta vreo greseala din partea celor aflati sub bagheta sa. Nu se sfieste niciodata sa-i critice, de multe ori folosind cuvinte dure, deoarece considera ca un astfel de gen muzical trebuie interpretat doar de catre oameni foarte talentati. Singura problema ar fi ca nu-i suporta nici pe cei care sunt cat se poate de potriviti pentru o astfel de meserie, fiind gelos pe acestia. Nu multi au fost cei care l-au inteles atunci cand acesta a refuzat sa conduca un concert simfonic important, la care participa si presedintele, insa a avut motivele sale. Dupa acel eveniment a plecat pentru o perioada din Coreea de Sud. Cand a revenit, a ajuns sa o cunoasca pe ea, dintr-o intamplare.

Ea este la fel de pasionata de muzica clasica, rolul acesteia intr-o orchestra fiind acela de a canta la violina. Este atat de pasionata de ceea ce face, incat nu doreste sa accepte ca boala de care sufera o va lasa fara auz si nu va mai putea sa practice frumoasa meserie pe care o are. Ea este si cea care l-a adus in aceasta lume mare a muzicii pe cel de-al treilea personaj al acestui serial coreean.

Spre deosebire de ei, acesta nu are studii muzicale, in viata de zi cu zi avand meseria de politist. Nici nu are nevoie, deoarece talentul nativ il ajuta sa manuiasca trompeta la fel ca un profesionist.

Chiar daca cei trei sunt separati de multe lucruri, inclusiv de varsta, pana la urma vor fi uniti de un scop comun, acela de a salva de la disparitie o orchestra simfonica locala.

Beethoven Virus este un serial coreean cu si despre muzica. Despre oameni care iubesc muzica si incearca sa-i faca si pe altii sa o indrageasca.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *