Beodibeodi – Birdie Buddy

 

Beodibeodi Birdie Buddy

Beodibeodi (Birdie Buddy) este un serial coreean care te introduce in lumea fascinanta a golfului profesionist, un sport pe cat de frumos, pe atat de dificil. Din fericire, nu este prezentata doar latura grea a golfului, deoarece ar fi devenit un serial coreean destul de plictisitor, ci si cea placuta, totul cu mult umor si ceva romantism. Beodibeodi (Birdie Buddy) a fost lansat in luna august, a anului 2011, si contine 24 de episoade.

Ea este o fata care si-ar dori tare mult sa invete acest sport, asa cum trebuie, nu doar la nivel de amatori, insa problema principala este reprezentata de lipsa resurselor financiare. Provine dintr-o familie saraca, iar golful nu este tocmai un sport pentru cei fara dare de mana. Cunoaste si ea acest lucru, mai ales ca pasiunea pentru golf i-a fost insuflata chiar de catre mama acesteia, cea care lucreaza in domeniu. Mama strange mingiile de golf, iar ea si-ar dori sa stranga aplauzele publicului, chiar daca deocamdata pare un vis destul de greu de realizat.

De cealalta parte, exista alta fata pasionata tot de golf, insa care, spre deosebire de cea de mai sus, provine dintr-o familie bogata, asta insemnand ca poate practica acest sport in cele mai bune conditii. Joaca pe cele mai bune terenuri, isi permite sa-si cumpere echipamentul necesar si spera ca intr-o buna zi sa ajunga un star al acestui sport.

Cateodata, doar sa-ti doresti nu este de ajuns, daca nu exista cineva potrivit langa tine, care sa-ti indrume pasii. Ambele au nevoie de un antrenor priceput, insa un astfel de om este greu de gasit. Pana la urma, cele doua fete gasesc omul potrivit, insa acesta nu se lasa atat de usor induplecat sa le antreneze. Are destule motive sa nu accepte atat de usor, unul dintre ele fiind acela ca a renuntat la practicarea golfului profesionist, nu inainte de a ajunge numarul unu, astfel ca trebuie sa aiba mare grija daca si pe cine ia sub aripa sa.

Intr-un final, decide sa le antreneze pe cele doua fete, insa descopera ca este mai usor sa zici ca vrei sa joci golf profesionist, decat sa faci intr-adevar acest lucru. Asta inseamna multa bataie de cap pentru el si mult amuzament pentru noi.

Pe langa nenumaratele scene de comedie, una dintre fete ascunde si o mare drama, chiar daca incearca sa le arate mereu celorlalti ca este stapana pe situatie si ca pe ea nu o poate influenta nimic. In plus, intre cele doua fete care provin din medii sociale diferite, se naste o adevarata concurenta.

Sa fie mai buna fata care a avut mereu tot ceea ce si-a dorit, insa careia nu-i lipseste ambitia, asa cum se intampla uneori in astfel de situatii, sau cea care nu a avut niciodata nimic si care lupta cu o ambitie la fel de puternica? Sa fie ambele la fel de bune?

Beodibeodi (Birdie Buddy) este un serial coreean cu si despre sport, despre umor, drama si un dram de dragoste, toate dozate suficient de bine incat sa-ti capteze atentia.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *