Bichgwa Geulimja – Lights and Shadows

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Bichgwa Geulimja Lights and Shadows

Bichgwa Geulimja (Lights and Shadows) este un serial coreean de actiune, care contine si ceva umor, drama, muzica, romantism si voie buna. Ceva mai mult umor, deoarece divertismentul este la el acasa, fiind vorba despre primul animator al Coreei de Sud. Actiunea se desfasoara pe parcursul mai multor zeci de ani, incepand cu anii ’60 si pana in zilele noastre. Bichgwa Geulimja (Lights and Shadows) a fost lansat in anul 2011, luna noiembrie, si contine 64 de episoade.

Daca-i vreme de razboi, sa mai radem un pic, sa treaca timpul mai usor. Asta deoarece Bichgwa Geulimja (Lights and Shadows) acopera si perioada in care Coreea de Sud lupta alaturi de Statele Unite si alte puteri ale lumii, impotriva Vietnamului de Nord si a aliatilor sai.

Bichgwa Geulimja (Lights and Shadows) este povestea unui tanar care provine dintr-o familie bogata, tatal acestuia detinand mai multe afaceri. Daca tatal sau este un om cat se poate de serios, nu acelasi lucru se poate spune si despre el, acesta fiind mai mult cu capul in nori, nedorind prea des sa coboare de acolo, lucru observat si de catre parintele sau. Si nu este singurul lucru pe care tatal acestuia il observa, ci si disparitia unei sume importante de bani.

Cum sa dispara banii, asa, dintr-o data? Cine sa-i fi luat, vreun extraterestru?

Nici vorba! El i-a „imprumutat”, chiar fiul cel aerian si pus pe distractie. Nu in ideea de a-i cheltui pe distractie, ci pentru a realiza un film cu ocazia unei zile importante a tarii sale, mai ales ca a prins drag de cinematografie, datorita faptului ca lucreza intr-un cinematograf detinut de catre tatal sau.

Satul de prostiile fiului, tatal acestuia il avertizeaza ca daca si de data asta o da in bara, va fi pentru ultima oara.

Evident ca nu-i iese filmul, deoarece este greu sa reusesti din prima, mai ales daca omul caruia i-ai oferit acea suma mare de bani este un escroc.

Nu este nici prima, nici ultima persoana pacalita, fiindca astfel de lucruri negative se mai intampla in viata, insa cum sa te duci sa te distrezi intr-un club, in alt oras, iar acolo sa dai nas in nas cu sora ta? Cat ghinion sa ai?

Pana la urma, cei doi frati decid ca este cazul sa pastreze micul lor secret, deoarece ambii ar fi avut probleme cu parintii daca s-ar fi aflat pe unde umbla.

Decizia lor este una cat se poate de inteleapta. La fel si cea a tatalui sau, care decide sa-l dea afara din casa, dupa ce afla ca a fiul lui a fost pacalit de catre acel escroc.

Chiar daca deocamdata se pare ca nimic nu merge asa cum trebuie in viata tanarului petrecaret, pana la urma tot va ajunge sa-si implineasca visurile.

Bichgwa Geulimja (Lights and Shadows) este un serial coreean despre lumini si umbre (cum altfel) despre incercari si nereusite, sperante, drame si mult umor. Daca astazi nu-ti iese ceva, continua sa incerci si sa speri, pentru ca maine este posibil sa reusesti ceea ce ti-ai propus. Seriozitate sa fie. Sau umor?

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *