Big Man

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Big-Man1

Big Man este un serial coreean despre un om a carui viata se transforma peste noapte, pentru o perioada in bine, insa un bine care-i mai mult un miraj, deoarece va descoperi destul de repede ca nimic din ceea ce nu este cladit pe o fundatie solida nu-i durabil, cu atat mai mult cu cat oamenii se pricep de minune sa aduca in fata adevarul lor, atunci cand au un interes clar de a face acest lucru. Big Man a fost lansat in anul 2014, luna aprilie, si contine un numar total de 16 episoade.

Big Man este povestea unui barbat care nu a avut prea mult noroc in viata, deoarece a fost nevoit sa se descurce fara atat de necesarul suport al parintilor. Fara prea multi bani in buzunar si fara o educatie aleasa, optiunile lui Ji Hyuk nu sunt multe, asta insemnand ca atunci cand a avut ocazia de a lucra pe langa o femeie care detine un mic restaurant, a profitat de ea pentru a-si putea castiga existenta. Munceste din greu si viseaza ca intr-o buna zi sa-si poata deschide si el o mica afacere, precum cea care are grija de el si pe care o considera ca fiind adevarata sa mama.

Viata lui Ji Hyuk incepe sa se schimbe, in momentul in care este adoptat de catre o familie bogata, care-i spune ca el este fiul pe care l-au pierdut cu mult timp in urma. Fiul cel mare, care mai are un frate si o sora. Cu toate ca povestea parea mult prea buna pentru a fi adevarata, Ji Hyuk o accepta in ideea de a scapa de viata pe care o ducea pana atunci.

Din nefericire pentru el, ceea ce parea un vis devenit realitate, s-a transformat foarte repede intr-un cosmar, atunci cand a aflat ca nimic din ceea ce i s-a spus nu este adevarat si ca el este o doar o simpla parte a unui plan foarte bine pus la cale, care ar trebui sa-i salveze viata mostenitorului familiei care l-a adoptat, “fratele” sau mai mic. Frate care are probleme grave cu inima, necesitand un transplant din partea lui.

De parca lucrurile nu erau deja destul de complicate pentru el, Ji Hyuk acesta se mai si indragosteste de prietena “fratelui” lui, cu toate ca aceasta a incercat sa-l omoare, deoarece stia si ea foarte bine de planul care ar fi trebuit sa-i salveze iubitului ei viata. Si ea se indragosteste de el, la fel si “sora” lui mai mica. “Fratele” lui, Dong Seok, nu vrea sa-si piarda viata, avand nevoie de acel transplant, insa nu doreste nici sa-si piarda iubita, asa ca incearca sa intervina in relatia celor doi.

Dong Seok incearca sa-i opreasca, Ji Hyuk vrea sa se razbune pentru ca a fost mintit, ajutat de catre Mi Ra, iubita “fratelui”, iar povestea devine din ce in ce mai complicata, cu multe rasturnari de situatie.

Big Man este un serial coreean despre lumea celor bogati, o lume, de multe ori, lipsita de scrupule, care nu tine cont de prea multe reguli, in afara de cele care au legatura cu starea de fapt care o guverneaza.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *