Birdman (Omul Pasare) este un film de Oscar

Birdman Omul Pasare

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Din trailer nu parea, din contra. Am crezut ca-i doar inca un film vulgar, asa cum se obisnuieste in ultimul timp prin cinematografia mondiala. Daca nu mai avem nimic de spus, apelam la p, m si f, la niste nuditate si am pus de ceva pe care noi il numim “film”, iar altii “pierde de timp”, daca exprimarea este finuta. Cam asta poti vedea in ultimul timp in materie de filme. Lucruri care sa socheze, deoarece pot fi realizate usor, fara foarte multa bataie de cap.

Birdman (Omul Pasare) nu este un film ieftin, ci unul gandit, care are de toate, de la momente romantice, pana la momente tragice. Framantari interioare, care de multe ori nu sunt intelese de catre cei din jur, zbatere, chin, tortura, eliberare. Aici momentele vulgare nu sunt decisive pentru film, ci sunt adaugate pentru a-l completa.

Birdman (Omul Pasare) este un film destept, de o sensibilitate aparte, in care poti observa cum de la maretie la decadere este nevoie de un singur pas, insa pentru a te intoarce iar acolo sus iti trebuie foarte multa ambitie, trebuie sa te autodepasesti. Unii nu izbutesc sa revina, insa altii sunt dispusi sa faca absolut orice pentru a reusi iar.

Scenariu excelent, regie la fel, actori de nota zece si un Birdman (Omul Pasare) de Oscar.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *