Birth of a Beauty

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Birth of a Beauty

Birth of a Beauty este un serial coreean despre tradare, sentimente ranite, dorinta de razbunare si impacare. Frumusetea este relativa si trecatoare, alte lucruri fiind mult mai importante decat aceasta. Chiar si asa, societatea in care traim a impus anumite standarde despre ceea ce este frumos sau nu, multi fiind cei care se ghideaza dupa ele. Birth of a Beauty a fost lansat in anul 2014, luna noiembrie, si contine 21 de episoade.

Birth of a Beauty este povestea unei femei care traieste o viata nu tocmai fericita. S-a casatorit cu barbatul pe care il iubeste, insa din cauza faptului ca acesta a fost plecat pentru mai multi ani din tara, a fost nevoita sa traiasca alaturi de soacra si cumnata, cele care isi dau toata silinta pentru a-i face viata cat mai amara. Acestea nu o suporta, deoarece considera ca este o intrusa, o femeie care s-a casatorit cu el din interes. Nu o plac nici pentru ca este un pic mai plinuta, neobservand ca este o persoana care are un suflet mare. Pentru ele conteaza mai mult aspectul fizic si mediul din care ea provine, in loc sa-i aprecieze calitatile care sunt cu adevarat importante.

Viata ei destul de dificila, devine insuportabila atunci cand afla ca singurul om care era de partea ei, sotul, o insala. Nu cu oricine, ci cu o femeie care arata foarte bine si care este agreata de catre rudele sotului ei, aceleasi persoane care isi bat joc de ea in fiecare zi.

In continuare, aceasta se cearta cu sotul si il ameninta, sfarsind prin a ajunge cu masina intr-o prapastie, din cauza faptului ca a incercat sa scape de el. Cu totii cred ca ea s-a sinucis, insa vor observa in curand nu doar ca nu a murit, ci si ca a venit sa se razbune pe cei care i-au facut rau.

In ideea de a avea succes planul de razbunare, trebuie sa faca in asa fel incat nimeni sa nu o mai recunoasca. In primul rand, trebuie sa slabeasca, dupa care sa-si schimbe infatisarea. Cum kilogramele in plus nu pot fi date jos peste noapte, s-a gandit sa apeleze la operatii estetice. Dupa multe rugaminti, a gasit si omul potrivit pentru a isi duce planul la capat, un chirurg estetician foarte priceput. Doctorul a decis, pana la urma, sa o ajute, fiindca are si el motivele lui destul de serioase.

Si uite asa dintr-o femeie plinuta si nesigura pe ea, s-a transformat intr-una dorita de orice barbat, inclusiv de fostul ei sot. Singura problema care mai sta in calea planului ei de razbunare este reprezentata de faptul ca nu poate sa faca acest lucru, deoarece inca il iubeste. A fost de ajuns o singura revedere pentru a-si da seama ca inima ei inca bate pentru el si ca nu vrea sa-i faca rau, ci doreste sa fie iar cu el.

Asta daca nu cumva doreste acelasi lucru si doctorul care a transformat-o in ceea ce este ea acum…

Birth of a Beauty este o comedie romantica, plina de umor si situatii care mai de care mai interesante.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *