Bitnaneun Romaenseu – Shining Romance

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Bitnaneun Romaenseu Shining Romance

Bitnaneun Romaenseu (Shining Romance) este un serial coreean de dragoste, in care destinele oamenilor asezati la casa lor sunt zdruncinate de tradari, intrigi, comploturi si alte astfel de lucruri care le deranjeaza ceea ce pana atunci fusese o viata implinita, linistita. Cu toate acestea, asa cum se spune de obicei, tot raul spre bine, deoarece chiar daca viata are si multe momente mai putin placute, aceasta trebuie sa contina, neaparat, si fericire, asta insemnand ca persoanele care nu vor inceta sa o caute, o vor gasi pana la urma. Bitnaneun Romaenseu (Shining Romance) este un serial coreean care a fost lansat in anul 2013, luna decembrie, si care contine un numar total de 122 de episoade.

Bitnaneun Romaenseu (Shining Romance) este povestea unei femei care duce o viata la care a visat intotdeauna, deoarece se poate spune despre ea ca este implinita: este casatorita cu un barbat pe care ea crede ca il iubeste cu adevarat, un doctor, impreuna avand si un copil, o fata. Si-a dedicat viata familiei,deoarece pentru ea, ca si pentru marea majoritate a oamenilor, aceasta reprezinta cel mai important lucru.

Viata perfecta incepe sa se destrame atunci cand sotul ei ii propune sa divorteze doar pentru o anumita perioada, in ideea de a se putea el casatori cu o femeie foarte bogata. Ceea ce trebuia sa reprezinte doar un fel de afacere, se transforma intr-un divort permanent, iar viata ei devine una plina de regrete si intrebari.

Nu pentru mult timp, deoarece se intalneste, din intamplare, cu un prieten din copilarie, iar cei doi isi reamintesc, zambind, cum si-au jurat atunci cand erau mici ca se vor casatori cand vor ajunge mari. Juramintele trebuie respectate, mai ales cand este vorba despre prima dragoste, doar ca nu toata lumea priveste cu ochi buni asa ceva. Asta pentru ca mai exista o femeie care-i indragostita de el si care ii va pune multe bete in roate, impreuna cu mama acesteia, celei care pentru ele reprezinta o intrusa. Din nefericire pentru ele, se pare ca “intrusa” ar avea mai multe drepturi decat acestea, atunci cand ies la iveala anumite legaturi de rudenie.

De aici incolo, lucrurile se complica si mai mult, insa, cu toate acestea, rautatea este rasplatita cu lucruri la fel de rele, iar bunatatea va invinge pana la urma. Dragostea va triumfa si ea, chiar daca nu multi o credeau posibila.

Bitnaneun Romaenseu (Shining Romance) este un serial coreean de dragoste plin de drame, de iluzii pe care oamenii si le fac, insa care sunt spulberate atunci cand nu isi dau seama de adevarata fata a celor care le sunt alaturi. Indiferent de timpul petrecut langa o anumita persoana, nu o poti cunoaste niciodata in totalitate, deoarece toti oamenii au micile lor secrete. Oamenii isi pot ascunde atat unele parti bune, sensibile, iar atunci cand acestea ies la iveala nu poate fi ceva rau, cat si unele parti pe care nu ai fi vrut niciodata sa le descoperi. Bitnaneun Romaenseu (Shining Romance) contine atat multe drame, cat si destule momente amuzante, ajungandu-se, pana la urma, la dragoste sincera, la fericire.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *