Blade Man

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Blade-Man

Blade Man este un serial coreean despre un barbat a carui existenta nu a fost deloc usoara, cu toate ca are tot ceea ce-si doreste, din punct de vedere material, care incearca sa le faca celor din jurul lui viata cat mai grea, din cauza faptului ca si el a fost ranit de multe ori, de-a lungul timpului. Asta pana cand apare femeia potrivita in viata lui, cea care incearca sa-l inteleaga si reuseste sa-l ajute. Blade Man a fost lansat in anul 2014, luna septembrie, si contine un numar total de 18 episoade. „Blade Man” este titlul in engleza, iar cel literal este „Iron Man”.

Joo Hong Bin este un barbat despre care se poate spune ca are cam tot ceea ce si-ar putea dori alti oameni: de la foarte multe resurse financiare si pana la o infatisare placuta. Cu toate acestea, Hong Bin nu este o persoana fericita, din cauza trecutului sau, presarat cu multe evenimente care si-au pus amprenta asupra comportamentului acestuia. Un comportament atat de agresiv fata de toate persoanele care intra in contact cu el, incat toti cei care ajung in preajma lui Hong Bin fac acest lucru mai mult pentru ca-s nevoiti, nu in ideea ca si-ar dori sa fie pe langa cel de care le este teama. Inclusiv cele mai apropiate persoane, cum ar fi secretarul sau, domnul Ko, si majordomul casei, Yoon.

Yoon isi face curaj sa mearga sa-si trezeasca seful, neintelegand de ce tocmai ea a putut fi atat de ghinionista incat sa nu aiba parte de o slujba linistita, mai ales ca nici nu mai este la prima tinerete. Fara prea multa tragere de inima si cu oaresce teama in suflet, ajunge in apropierea dormitorului lui Hong Bin, acolo unde se intalneste cu secretarul acestuia, domnul Ko, atunci cand incearca sa intre in camera. Ko ii spune ca Hong Bin inca nu s-a trezit si ca mai bine ar fi sa-l lase in pace. Yoon nu-l asculta si, cu o atitudine profesionista, incearca sa-i transmita sefului ei ca orice zi frumoasa incepe cu o masa buna.

Mare greseala, deoarece are parte imediat de un tratament injositor, cat se poate de ironic, din partea sefului ei, asa cum se intampla de obicei. Ea scapa destul de usor, deoarece angajatii acestuia din cadrul companiei sale ajung chiar sa fie loviti de catre el, totul sfarsindu-se cu o intelegere in afara tribunalului, intelegere care presupune plata unor sume de bani pentru cei care au avut de a face cu mania lui Hong Bin.

Este cat se poate de clar ca Hong Bin are multe probleme, insa, pe langa cele de mai sus, a dezvoltat si anumite capacitati paranormale, deoarece are un simt al mirosului mult mai dezvoltat decat ceilalti oameni, iar atunci cand ploua devine si mai nervos, iar pe corpul sau incep sa apara multe lame, de aici si denumirea acestui serial coreean, „Blade Man”. De aceasta problema stie doar secretarul acestuia, domnul Ko, deocamdata, insa in viata lui va aparea in curand si o raza de lumina, in persoana frumoasei Son Se Dong.

Pe Son Se Dong a cunoscut-o din intamplare, atras fiind de mirosul ei, care-i parea tare cunoscut. Se Dong este o persoana careia ii place sa aiba grija de alti oameni, nu degeaba a fost poreclita in copilarie „mama”. Prima data, atunci cand a ajuns in preajma lui Hong Bin nu se gandea la altceva decat la razbunare, deoarece el este omul din cauza caruia mica ei afacere s-a scufundat, fiind inghitita de compania uriasa a acestuia, insa, cu timpul cei doi se vor intelege din ce in ce mai bine, avand nevoie unul de celalalt. De aici si pana la o frumoasa poveste de iubire nu mai este decat un singur pas, iar cei doi aleg sa-l faca impreuna.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *