Blood

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Blood

Daca esti un vampir insetat de sange, cea mai buna meserie pentru tine ar fi cea de doctor. Daca esti un vampir plin de intentii bune si devii doctor, s-ar putea sa fie destul de greu sa te abtii atunci cand pe langa tine este mult sange proaspat, iar tu vrei sa ajuti, nu sa faci rau. Blood este o drama romantica, o fictiune, despre povestea de dragoste dintre doi doctori, ea om si el vampir. Blood a fost lansat in anul 2015, luna februarie, si contine un numar total de 20 de episoade.

Atmosfera de inceput a primului episod din “Blood” este una destul de infricosatoare si este plasata intr-un peisaj dezolant, in care poti vedea un om pe langa zidurile unei cetati vechi si in jurul lui un stol mare de corbi. Doar pare a fi om, deoarece, in realitate, Park Ji Sang este un vampir atras de sange, de medicina si de plaiurile romanesti. Marturisesc faptul ca am ramas surprins, atunci cand un soldat a venit catre el si l-a anuntat ca trebuie sa plece, in limba romana. Soldatul i-a vorbit in romana, Ji Sang i-a raspuns in coreeana si au parut sa se inteleaga de minune. Probabil, acel serial coreean a fost filmat in Romania, pentru ca unde in alta parte pare mai nimerit sa faci un film despre vampiri.

In continuare, Ji Sang nu doreste sa paraseasca respectiva locatie, deoarece un pacient are nevoie de ajutorul lui. Isi foloseste puterile supraomenesti pentru a ajunge mai repede la persoana respectiva, dupa care incepe sa o opereze la fel de rapid, incercand sa-si tempereze pofta permanenta de sange. Sincer, nu prea ma dau in vant dupa scenele acestea cand oamenii sunt operati, cand doctorii umbla in interiorul lor. Sunt lucruri normale, insa care nu pot fi privite de catre toata lumea. In timp ce opera, mai multe persoane inarmate se indreapta catre acesta si incep sa traga in el. Park Ji Sang cade, ciuruit de gloante, lumina incepe sa se stinga… insa chiar sa fi murit? Se stie ca vampirii nu imbatranesc si nici nu mor atat de usor.

Nu imbatranesc, insa acestia de indragostesc, mai ales daca-i vorba despre o colega de munca, tot doctor, foarte simpatica. Yoo Ri Ta este colega lui Ji Sang, si chiar daca la o prima vedere nu s-ar putea spune ca se intelegeau foarte bine, fiind vorba despre doua caractere puternice, cu timpul, aceasta a inceput sa se simta atrasa din ce in ce mai mult de el, de omul care nu pare interesat sa se implice intr-o relatie. Nu de la inceput, cu toate ca mereu a fost atras de Ri Ta, prietena lui din copilarie.

Blood este un serial coreean destul de in regula, in afara de acele momente in care doctorii opereaza, si poti vedea mult sange peste tot. Contine un vampir care a fost blestemat, o doctorita care se indragosteste de el si ceva romani, care vorbesc in romana. Pe langa toate acestea, in Blood poti vedea si multe efecte speciale, semn ca s-a lucrat ceva la producerea acestui serial coreean.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *